Fridhemsgatan 9 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

5:a i etage högst upp i fastigheten uteplatser på ca 70 kvm - morgon och kvällssol.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Takvåning i etage i Oscar Properties projekt Posthuset på Kungsholmen. Härlig utsikt över takåsarna med sjöglimt av Riddarfjärden. Kök vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum (möjligt med fyra), gott om förvaring, två badrum, spiskamin. Fyra uteplatser med en total yta på ca 70 kvm.

Välkommen till denna fina lägenhet som ligger på plan 8 & 9 (hiss finns) i Posthuset på Fridhemsgatan som uppfördes 1938 efter ritningar av Erik Lallerstedt, en av dåtidens främsta arkitekter. De vackra posthusen från denna tidsepok hade stor potential för den ombyggnad till moderna bostäder som skedde 2006. Fastigheten hade redan från början stora takterrasser och den funktionalistiska arkitekturens generösa ljusflöde är självklart en kvalité som förvaltades på bästa sätt vid ombyggnationen. Öppna planlösningar och rejäl takhöjd är ett genomgående signum för detta boende. Läget, ett stenkast från Norrmälarstrand, är ett av Kungsholmens mest trivsamma. Ytterligare en våning (9) adderades, dels för att sätta en samtidsprägel, men också för att utsikten över de klassiskt stockholmska omgivningarna med Rålambshovsparken och Västerbron inte ska gå förlorade. De kulturskyddade trapphusen är med sin återskapade färgsättning också ett värdefullt inslag i det nya bostadshuset. Lägenheten omfattar idag ett entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. på detta plan finns ett gäst wc med dusch en spiskamin samt utgång till stor terrass med plats för loungemöbel och matbord. Ett övre plan med tre sovrum, ett allrum som kan göras om till sovrum, stort badrum. Här är det utgång till balkong från alla rum. VISNING 17/5. Vänligen kontakta mäklaren för vår tidsbokning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Fridhemsgatan 9

Antal rum: 5

Boarea: 125 kvm

Våningsplan: 8.9

MÅNADSAVGIFT: 6853 KR/MÅNAD

Pris/bud: 17 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy