Vikingavägen 42 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Klassisk sekelskiftsvilla anno 1900 om totalt 551 kvm belägen på Baggensuddens sydsida med strålande sjöutsikt över Pålnäsviken. Stor ogenerad tomt om hela 3733 kvm med högresta tallar, stora gräsytor & bästa solläge svagt sluttandes ned mot det framförliggande vattnet.

Klassisk sekelskiftsvilla anno 1900 om totalt 551 kvm belägen på Baggensuddens sydsida med strålande sjöutsikt över Pålnäsviken. Stor ogenerad tomt om hela 3 733 kvm med bästa solläge, högresta tallar & stora gräsytor svagt sluttandes ned mot det framförliggande vattnet. Entréplanet erbjuder en representativ sällskapsdel med tre rum i fil, stort kök & ett avskilt gästrum med eget bad. Övre plan har sex sovrum & två badrum, vidare finns inredd vind med tre rum och bad samt hel källare. Exteriört har villan vackert spröjsade fönster samt ett flertal balkonger/altaner. Interiört är en del av den gamla charmen bevarad men kräver en total översyn då villan under många år har nyttjats som boende.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Baggensudden

Adress: Vikingavägen 42

Antal rum: 16

Boarea: 450 kvm

Biarea: 88 kvm

Tomtarea: 3733 kvm

Pris/bud: 30 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy