Carl Westmans väg 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Familjevilla anno 1910 högt och ljust belägen med fria vyer

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sekelskiftesvilla på pittoreska Carl Westmans väg, en av Rösundas högsta lägen med fri utsikt åt flera håll. Generös sällskapsdel med vackert spröjsade fönster, burspråk etc och upp till sex sovrum. Alldeles intill bad och båtliv.

Elegant sekelskiftesvilla attraktivt belägen på en av Rösundas högsta punkter med friutsikt åt flera håll över såväl grönska som vatten. Villan är uppförd 1910 och belägen på den pittoreska Carl Westmans väg med högresta ekar och tallar alldeles intill bad och båtliv. Entréplanet har en klassisk men samt idigt modern och social planlösning med kök öppet mot sällskapsdelen. Välkomnande hall med eldstad öppnar upp mot såväl salongen som matsalen med vackert spröjsade fönster och burspråk. Upp till sex rymliga sovrum och två badrum där vindsplanet kan utgöra en gästvåning.
Hel inredd källare med bra takhöjd, groventré, stort sällskaps rum med eldstad, tvättstuga och goda ekonomiutrymmen. Huset är i gott skick med installerad bergvärme med låga driftskostnader. Nyligen anlagd trädgård med flera uteplatser med sol från tidig morgon till sen kväll. Gångavstånd till såväl skolor och kommunikationer som Hotellvikens utbud av restauranger samt bad och båtliv.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Carl Westmans väg 6

Antal rum: 8

Boarea: 316 kvm

Biarea: 61 kvm

Tomtarea: 1263 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy