Dockrosvägen 11B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern designvilla med sagolikt läge där ekologi och miljö är i utmärkt harmoni

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Unik ekovänlig designvilla med själ och värme in i minsta detalj. Naturtomten, havet, stranden, tadelakten i badrum, massugnen, materialen - allt i en perfekt harmoni. Välkommen!

Villa Kotten i Beddingestrand ett utmärkt - och unikt - exempel på när naturen och det nya bostadshuset träffar i perfekt harmoni. Valet av material, att nå det hållbara och dessutom lyfta boendet till en nivå som andas både tradition, design och det funktionella och samtidigt de krav vi idag har på en modern bostad. Resultatet blev det bästa tänkbara. På en tomt som med fördel placerar sig ett steg in från strandlinjen och där vi ändå ser, hör och upplever ljuset och ljudet från havet - där bestämde sig nuvarande ägare sig för att bygga sin drömvilla. Naturliga material, lerputsväggar som med sin höga densitet har en utmärkt värmelagringsförmåga, vaxade och slipade betonggolv som ger en modern designkänsla åt entrévåningens rum och tillsammans med de färgval som valts andas det nordiska.

När vi tar steget in i bostaden möter vi ljuset. Det är sagolikt vackert att stega in i denna bostad, njuta av det rena och det varma och samtidigt genom de generösa fönsterpartierna se de mäktiga tallarna resa sig på naturtomten utanför. Vi möter på entrévåningen en sällskapsyta och en matplats, där antalet sittande vid bordet kan vara både få och många. Det är ljust, det är varmt, det är inbjudande och väldigt vackert. Köket med sin magnifika struktur och sina massiva träluckor, som är gjorda utav finsnickare, knyter samman den naturliga ingrediensen "natur". Vardagsrummet har fått sällskap av en unik massugn. Ljuset och uteplatserna - allt är mycket trivsamt och välplanerat. Badrum med tadelakt på väggarna ger en varm och tilltalande slät och mjuk yta. Det handslagna oljade terrakottagolvet och handfat i granit - allt i perfekt harmoni. Ovanvåningen med generösa rum, öppet upp i nock och dessutom två balkonger där utsikten över strand och hav rycker tag i oss alla. Det är otroligt vackert.
Utöver denna mycket tilltalande designbostad finner vi ett smakfullt och mysigt gästhus/attefallshus med fyra sängplatser, badrum och allrum med mindre kök.

Välkomna till något verkligt uppfriskande annorlunda och otroligt inbjudande i Beddingestrand!

LÄS MER

FAKTA

Område: Beddingestrand

Adress: Dockrosvägen 11B

Antal rum: 5

Boarea: 137 kvm

Biarea: 32 kvm

Tomtarea: 1012 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy