Rostockervägen 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Med hänförande utsikt över strand och hav

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Sagolik strandvilla med smakfull internationell standard på absolut bästa läge i Falsterbo

På bästa läge i Falsterbo är ett modernt, ljust och fulländat arkitektoniskt mästerverk uppfört anno 2014. Här finns en förstklassig och generös utsikt över hav och strand. Med det unika ljuset och närheten till stranden, med havet och naturen tätt intill, har man uppfört en sagolik strandvilla i smakfull internationell standard. Här skapas harmoni mellan inne- och utemiljöerna där generösa och ljusa rum med stora fönsterpartier och underbara balkonger som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Resultatet är bästa tänkbara. Lappvattnets snickeri i Norrland har skapat en naturlig samlingsplats i köket genom att uppföra ett stilrent och exklusivt kök. Därtill nordiska eldstäder av högsta klass och modern design i varje detalj med den storslagna trappan till plan två som ett mästerverk i skapelsen. Denna strandvilla omfattar ca 334 osedvanligt välplanerade kvadratmetrar samt dubbelgarage om ca 55 kvm.

Inne i strandvillan möter du ljuset ifrån havet och stranden när du blickar in i bostadens kök och sällskapsrum, tanken om det funktionella och sociala har fått stått i fokus, med ett utmärkt resultat.
I köket finns en generös köksö där en dekorativ och vacker eldstad förlänar värme och stämning. I anslutning finns en stor matplats som bjuder in till mingel och middagar i harmonisk miljö. Över allt är generösa stora fönster- och dörrpartier som släpper in ljus, svalkande vindar och ljudet ifrån havet, tillsammans allt det en strandvilla av yppersta klass står för. På övre plan möter du ett ljus och generöst vardagsrum där fönstren och balkongerna mot havet ger dig ljus, harmoni och marin känsla som ackompanjeras en sprakande brasa från öppna spisen. Utanför finner vi altan och balkong med plats för både loungegrupp och matbord med en utsikt mot öppet hav som aldrig tar slut.
Trädgårdstomt med stilren gårdsplan samt generösa gräs- och sällskapsytor och där den kringliggande naturen skapar den karaktäristiska exklusiva känslan av både arkitektur, miljö och läge i en perfekt harmoni.

Välkommen till Villa Strand!

LÄS MER

FAKTA

Område: Falsterbo

Adress: Rostockervägen 8

Antal rum: 7

Boarea: 334 kvm

Biarea: 55 kvm

Tomtarea: 2596 kvm

Pris/bud: 55 000 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten sträcker sig längre än 30 år som aktiv fastighetsmäklare, mer än 1.500 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör att Jörgens passion och livsstil är något mer än just enbart ett yrkesval. Jörgen är en nyfiken, öppen, engagerad och resultatinriktad fastighetsmäklare, som ser fram emot att sparka igång varje ny arbetsdag. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy