Långskär 4 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Mycket välbevarad 1700-talsgård i bästa skick vid Mälarens strand i sydvästläge. Gästflyglar, brygganläggning och en markareal om 30 hektar.

Välskött och vacker gård med anor från 1700-talet intill Mälaren med fantastiska vyer, stor park och trädgårdsanläggning samt arrondering som totalt omfattar 30 hektar. Corps de logi i bästa skick om ca 300 kvm i två plan. Välkomnade hall, vackra salonger, lantligt och modernt kök, representativ matsal, master bedroom ensuite samt övervåning med rymligt allrum/bibliotek och upp till tre gästrum. Det finns även en vinkällare. Två flyglar om 120 kvm resp 80 kvm som kan användas som gästhus alternativt hyras ut. Brygganläggning och bastu med relax vid stranden. Modernt och uppvärmt orangeri om ca 160 kvm med anslutande kök och gästrum som används året om. Stall med 12 boxar och ridbana samt övriga ekonomibyggnader. Det unika som här erbjuds är kombinationen av ett ståndsmässigt boende av högsta klass i bästa miljö med en lagom markareal. Långskärs gård är beläget 3,5 mil väster om Stockholm. OBS! Sista anbudsdagen är den 21 maj kl.12.00.

LÄS MER

FAKTA

Område: Mälaren

Adress: Långskär 4

Antal rum: 17

Boarea: 500 kvm

Tomtarea: 30.0464 ha

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy