Sveavägen 26 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Välplanerat 60-tal med centralt läge i Saltsjöbaden

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Familjevilla med högt fritt soligt läge uppe på Tattbyhöjden. Välplanerat hus i två plan. Nära skolor och kommunikationer.

Välkommen till denna familjevilla med milsvid utsikt uppe på Tattbyhöjden.
Entréplan med välkomnande hall. Hallen öppnar upp mot ljust stort vardagsrum med fönsterpartier mot sydväst. I vardagsrum finns öppen spis och utgång till längsgående balkong. I anslutning till hall och vardagsrum ligger kök och matsal. Vidare finns på detta plan ett bibliotek, ett sovrum samt ett badrum med badkar och wc.
En trappa ner ett allrum med öppen spis och utgång till trädgård, tre bra sovrum, dusch wc, bastu, tvättstuga och gott om plats för förvaring. Idag finns ytterligare ett rum som kan användas som sovrum el hobbyrum i anslutning finns dusch wc rum samt egen ingång utifrån.
Sluttande naturtomt med gräsmatta och uteplatser. Garage med plats för en bil plus cyklar och trädgårdsredskap. Garaget ligger vägg i vägg med grannens garage gäller båda våningsplanen - se karta i bildtråden. Ett praktiskt livsstilsboende i populära Tattby med närhet till det mesta. Visning enligt överenskommelse med mäklaren.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Sveavägen 26

Antal rum: 9

Boarea: 263 kvm

Biarea: 92 kvm

Tomtarea: 2114 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy