Ensittarvägen 12 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Funkisvilla innanför tullarna.

MÄKLARE: Cecilia Carlsson

Rymlig och trivsam 40-talsvilla högt belägen på Stora Essingen med flertalet altaner och vidsträckt utsikt över Stockholm. Kuperad tomt med närhet till vattnet, kommunikationer och centrum.

Högt belägen familjevilla med strålande utsikt över Stockholm, centralt belägen i lugna kvarter med närhet till vattnet, skolor, kommunikationer och centrum. Villan karaktäriseras av flera altaner i betong om totalt 84 kvm med smidesräcken och sol från morgon till kväll. En välkomnande stentrappa leder upp till entrén med trevlig möblerbar hall som genom halvtrappor öppnar upp mot de sociala ytorna. Kök och vardagsrum med öppen planlösning blir husets naturliga samlingspunkt där väl tilltagna fönster låter solljuset flöda hela dagen och skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön. Upp till sex sovrum varav tre på samma plan. Påkostad arkitektritad trädgård med stenlagda uteplatser, exklusiva stengångar och genomtänkt belysning. Garage med automatisk port i huset. En unik möjlighet att förvärva ett mycket trivsamt villaboende innanför tullarna!

LÄS MER

FAKTA

Område: Stora Essingen

Adress: Ensittarvägen 12

Boarea: 233 kvm

Biarea: 39 kvm

Tomtarea: 634 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy