Tomtebogatan 29 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusiv och unik vindsvåning med två tornrum och stor altan i soligt sydvästläg

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Exklusiv vindsvåning belägen i Birkastans populäraste kvarter. Mycket tilltalande våning med två unika tornrum samt stor altan om ca 15 kvm i soligt söderläge.

Exklusiv och synnerligen tilltalande vindsvåning med två unika tornrum belägen i Birkastans populäraste kvarter. Med öppen spis, stor altan om ca 15 kvm i soligt söderläge och genomgående exklusiva materialval i sobra toner andas våningen stil och elegans. Social planlösning och flertalet stora fönster i två väderstreck skapar en ljus och rymlig atmosfär, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat. Möjlighet med upp till tre rogivande sovrum. Vidare bjuder lägenheten på tvättstuga samt helkaklat badrum med jacuzzi och dusch.
Stabil och välskött förening.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan - Birkastan

Adress: Tomtebogatan 29

Antal rum: 4

Boarea: 168 kvm

Biarea: 14 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy