Silvåkra 4740 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sagolikt vacker och funktionell hästgård med mark, stall och ridbana

MÄKLARE: Jörgen Göransson

I hästvänliga nordvästra Skåne finner vi denna fantastiskt vackra, moderna och välordnade hästgård. Välskött in i minsta detalj.

Gårdens bostadsbyggnad är inspirerad av engelska gårdar och lanthus och skissades fram av nuvarande ägare. Under åren 2001 fram till 2003 uppfördes bostadsbyggnaden. Den vackra infartsvägen med sina grindpelare och den fjärrstyrda smidesgrinden ger tillsammans med den generösa gårdsplanen ett oerhört positivt första intryck. Det vackra bostadshuset, gårdsplanen, ridbanan, gårdens stall och övriga byggnaden omfamnar såväl familj och besökare på ett fantastiskt och tilltalande sätt. Vi har kommit hem och njuter från första stund av den kraft och energi som pockar på när vi tar till oss och får möjligheten att uppleva denna hästgård på plats.

Bostadshuset är som taget ur ett engelskt inredningsmagasin. Atmosfären omsluter våra hjärtan. Den varma känslan och doften av stora familjemiddagar kryper på i ditt sinne när vi möter bostadens härligt generösa rum. Kök och dess matplats i etage och med eldstad i sällskapsrum. Uteplats med pool ut sig med det skånska landskapet som naturlig bakgrundstavla.

Fakta gällande gårdens ekonomibyggnader är följande;
1997 uppfördes stallbyggnaden som rymmer 6 hästboxar, sadelkammare och höloft. Stilen harmoniserar utmärkt med övrig gårdsbild. Avelskammare uppförd 2008 (ca 14x7 m) förberedd för seminverksamhet med generös fölbox om ca 30 kvm och ultraljudsspilta. Lösdrift- och ligghall uppförd 2009 (ca 14x12 m) för 12 hästar. Ligghall/hingst- och ungdjursstall uppförd 2016 (ca 20x5 m) med fyra boxar, varav två av dessa idag är en box. Gödselplatta anlagd 2016. Traktorgarage och carport är andra byggnader som finns på gården. Ridbana om ca 60x24 meter. Erforderliga tillstånd finns.

Stora generösa och väl tilltagna hästhagar sätter pricken över "i:et". Gården i Källna Silvåkra lämpar sig för den som vill njuta av livet på en hästgård och på den skånska landsbygden. Gården är sällsynt välskött och måste upplevas på plats.

Välkommen för en personlig visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Skåne Silvåkra

Adress: Silvåkra 4740

Antal rum: 10

Boarea: 300 kvm

Tomtarea: 3.8948 ha

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy