Slottsgatan 12 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik vindsvåning med magisk 360 graders vy över Malmö från egen takterrass

MÄKLARE: Jörgen Göransson

I det sagolikt vackra sekelskifteshuset utmed Slottsgatan på Gamla Väster finner vi denna generösa och spännande vindsvåning. Inredd med möjlighet till separerad gästlägenhet eller kontor med egen ingång från innergården. Unik takterrass med en magisk utsikt som sträcker sig så långt ögat kan nå. Välkommen till Gamla Väster och Slottsgatan 12 i Malmö!

Gamla Väster i Malmö är något utöver det vanliga. Här finner vi Kungsparken, Malmöhus slott, vi har gångavstånd till centrum och Lilla torg och centralstationen. Med andra ord ett utmärkt läge.
I tiden kring sekelskiftet 1900 uppfördes fastigheten på Slottsgatan 12. Historiens vingslag visar upp sig från sin absolut vackraste sida från exteriören och vi kan ana vad som skall möta oss. Entrén och trapphallen är vacker. Tidstypiska detaljer ger en känsla av en välhållen och osedvanligt välbevarad fastighet.
Vindsvåningen som vi nu träder in i har aldrig tidigare varit på marknaden och det är sällan, eller aldrig, vi hittar en våning som denna till salu. Våningen är storslagen på många sätt. Vi har många tilltalande egenskaper att uppleva under vår vandring i bostaden - vindsvåning med sagolikt och imponerade sällskapsrum med öppen spis såväl som gavelspets och öppet upp i nock tillsammans med generösa rum och utrymmen i övrigt i bostaden, vi finner den separata "1:an" eller kontoret med egen ingång och eget wc samt den magiska takterrassen med 360 graders vy över Malmö och Gamla Väster. Alla egenskaperna tillsammans med dess utmärkta och unika läge på Gamla Väster placerar denna vindsvåning högt upp på varje persons önskelista när en ny bostad vid Öresund skall hittas.
Med dessa inledande ord hälsar vi dig välkommen att kontakta oss för en personlig visning av denna mycket speciella, unika och magiska vindsvåning på absolut toppläge på Gamla Väster i Malmö. Välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Gamla Väster

Adress: Slottsgatan 12

Antal rum: 5

Boarea: 200 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy