Lillängsvägen 89 - Residence Fastighetsmäklare

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Välskött familjevilla i eftertraktade Storängen - Nacka

MÄKLARE: Henrik Thelin

Välskött familjevilla om 223 kvm fördelat på 7 rum och kök. Trädgårdstomt om 1 079 kvm i söderläge. Byggnaden uppfördes 1944 och under senare år har flera större renoveringar utförts på byggnaden som nu är i mycket gott skick.

Varmt välkommen till en välskött familjevilla om 223 kvm fördelat på 7 rum och kök i härliga villakvarter nära Stockholm i attraktiva Storängen. Trädgårdstomt om 1 079 kvm i söderläge. Byggnaden uppfördes 1944 och under senare år har flera större renoveringar utförts på byggnaden som nu är i mycket gott skick. Entréplan rymmer förutom flera sovrum, kök och badrum ett härligt vardagsrum/matsal med öppen spis och utgång till en större balkong i söder om drygt 6 kvm. Soutterängplanet inrymmer bl.a. badrum, sovrum/arbetsrum, tv-rum med eldstad samt utgång till tomten. I planet finns också det som tidigare varit ett garage men som 2017 totalrenoverades till ännu ett badrum och sovrum med egen ingång som kan lämpa sig väl om man vill hyra ut eller ge en ungdom en mer privat tillvaro.


För mer information och privata visningar, kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Storängen

Adress: Lillängsvägen 89

Antal rum: 7

Boarea: 169 kvm

Biarea: 54 kvm

Tomtarea: 1079 kvm

Pris/bud: Kontakta ansvarig mäklare

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy