Drejarvägen 68 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik gård vid Hilleshögs dalar

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Med magiska vidder vid Hilleshögs dalar - Stort representativt boende

Unikt belägen gård invid Hilleshögs undersköna dalar med vidsträckt utsikt över sundet och de vackra nejderna. Frodigheten och utsikten i samklang med havet och det friska härliga gjorde att platsen hyste en de fösta bosättningarna i södra Sverige.

Här med bästa läge ligger Hilleshögs gård med ett rymligt boningshus om totalt 539 kvm golvyta och totalt fem sovrum. Villan är disponerad för stora sällskap med generösa sällskapsutrymmen och med flera bra sovrumsdelar där den bedårande utsikten och lugnet finns strax utanför. Huset har många smakfulla detaljer där allt från bevarade äldre golv till en modern inredd vindsdel tillsammans skapar ett förstklassigt hus att leva i. Utanför i söder finns både en stor balkong och terrass där utsikten över havet och de böljande kullarna inte blir bättre.

Separat och fullt fungerande gästhus om 80 kvm med nytt kök och en egen liten trädgård utanför. En av de tidigare ägarna var landskapsarkitekt, något som synts väl i den uppvuxna och parkliknande trädgården med fruktträd, häckar och olika buskar. Här finns även ett anlagt golfhål som med en del uppdateringar återfår sin forna glans. Från bostadshuset ut mot ekonomibyggnaderna är en kringbygd innegård traditionellt med kullersten och kastanjeträd. Logen är helt utröjd och öppen till nock men här finns även en tidigare ladugårdsdel. Till gården hör 26 ha åkermark av högsta kvalitet som f.n. utarrenderas, därtill betesmark om ca 5 ha. En kort promenad genom Hilleshögs dalar eller vacker cykeltur åt väster har du havet med den underbara kustlinjen med flera bra badplatser, här ligger även mysiga caféer och pittoreska restauranger. Varm välkommen till Hilleshögs gård!

LÄS MER

FAKTA

Område: Hilleshögs dalar

Adress: Drejarvägen 68

Antal rum: 10

Boarea: 416 kvm

Tomtarea: 32.8975 ha

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy