Hantverkargatan 10 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

10-talsvåning med två balkonger på Nedre Kungsholmen

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Klassisk våning anno 1912 med närhet till såväl Norr Mälarstrand som Stadshuset. Generös sällskapsdel med stora spröjsade fönsterpartier, två balkonger och upp till fyra sovrum.

Sekelskiftesvåning attraktivt belägen mellan Kungsholmstorg och Stadshuset med samtidig närhet till Norr Mälarstrands promenadstråk och restaurangutbud. Genomgående gott skick där det mesta av de charmiga ursprungsdetaljerna väl bevarats så som vackra spröjsade fönster, speglade skjutdörrar, boaseringar, fiskebensparkett etc. Generös och ljus sällskapsdel med två rum i fil mot gatan med stort fönsterparti och burspråk med balkong samt matsal mot gården, även det med stort fönsterparti. Tre till fyra sovrum samt två nyligen renoverade badrum. Ytterligare en balkong i hallen mot gården. Köksentré, även den med hiss. En charmig våning men även praktisk med endast ett fåtal trappsteg från gatan. Förening med god ekonomi och låg belåning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Nedre Kungsholmen

Adress: Hantverkargatan 10

Antal rum: 6

Boarea: 197 kvm

Våningsplan: 4

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy