Högbergsgatan 28 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Ljus och luftig vindsvåning invid Mosebacke torg med altan, rejäl takhöjd och bevarade vackra takbjälkar. Förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och garage i huset om 800 kr/mån.

Ljus och luftig vindsvåning i genomgående bra skick, högst upp i huset i oslagbart läge mellan grönskande Mosebacke torg och Götgatsbackens folkliv och puls. Privat och ogenerat boende med utsikt över takåsarna. Våningen karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier. Sällskapsdel i öppen planlösning med fullt utrustat kök och bardisk med utgång till den härligt spatiösa altanen i soligt nordvästläge. En mycket ljus vindsvåning med såväl takfönster och takkupor som glasväggar mot altanen. Våningen erbjuder ett spatiöst sällskapsrum, fungerande öppen spis, tre sovrum och två badrum, varav det ena som en suite. En perfekt kombination av ljus, rymd, funktion och bekvämligheter. Ett stenkast bort ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger, caféer och shopping.

Stabil och äkta förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Garage finns i huset till en kostnad om 800 kr/mån. Det är för närvarande kö. Hiss finns. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Högbergsgatan 28

Antal rum: 3.5

Boarea: 167 kvm

Våningsplan: 5

MÅNADSAVGIFT: 3215 KR/MÅNAD

Pris/bud: 15 500 000 KR

MÄKLARE
VISNING

18/1 - 2021 KL 17:00 - 17:30

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy