Viksundsvägen 13 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jan Tivenius

Utsökt sjötomt med egen brygga på lummig trädgård med fruktträd och härliga gräsytor. Vackert beläget i en lantlig miljö i Svartsjö på Färingsö. Trevligt familjehus i två plan plus källare.

Vackert och lantligt belägen fastighet med strålande sjöutsikt. Generös strandtomt om 3150 kvm med brygga och egen strand. Stilren villa med härliga sällskapsrum i öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster med strålande utsikt mot vattnet. Generöst kök med köksö i öppen planlösning. Breda pardörrar mot terrassen integrerar inne och utomhusmiljön, utmärkt för sociala sammankomster för vänner och familj. Villan disponerar fyra sovrum och två badrum samt bastu och ligger insynsskyddat mot stranden.

En mysig grusväg leder upp till husets entré med veranda. Rymlig och grönskande tomt med fruktträd, förråd och lekstuga. Här ges möjlighet till ett mycket eftertraktat livsstilsboende i Hilleshög med närhet till både Ekerö och Bromma.

LÄS MER

FAKTA

Område: Hilleshög

Adress: Viksundsvägen 13

Boarea: 203 kvm

Biarea: 25 kvm

Tomtarea: 3150 kvm

Pris/bud: 12 950 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy