Tre fiskares väg 14 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Charmig skärgårdsidyll anno 1922 med ca 10 000 kvm strandtomt

MÄKLARE: Jan Tivenius

Vacker sommaridyll anno 1922 med egen strand och brygga i sydläge. Generös tomt med högresta ekar, stora gräsytor, mysig sandstrand och rejäl brygganläggning samt gästhus med bastu.

Charmig villa uppförd anno 1922 underbart belägen på en mycket generös strandtomt. Villan är ljust belägen och blickar underbart vackert ut över Vaxholmsfjärdens vattenspegel. Den parkliknande tomten med stora gräsytor, högresta ekar har en egen strandlinje om ca 80 meter. Interiört erbjuds en generös sällskapsdel med stora spröjsade fönsterpartier och öppen spis i fil med det stora lantköket, allt med en magnifik sjöutsikt. Sex möjliga sovrum och tre badrum samt tre fungerande eldstäder.

Vid vattnet utöver den mysiga sandstranden finns även ett gästhus med bastu och ett lusthus på den gedigna brygganläggningen med segelbåtsdjup. Vidare finns på fastigheten ett stort dubbelgarage vidbyggt med stora förråd som kan anpassas för den som vill ha verksamhet hemma. Tomten är i och med den nya daljplanen för området avstyckningsbar för den som så önskar. Ett sällan skådat sjöställe med ett mycket privat och lantligt läge men samtidigt endast 30 km från city. Lämpar sig för såväl sommarnöje som för permanentboende med fördelen att få njuta av den härliga miljön året om.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Tre fiskares väg 14

Antal rum: 10

Boarea: 299 kvm

Biarea: 67 kvm

Tomtarea: 10061 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy