Katrinelund 465B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Strandvilla vid kanten av sjön Hjälmaren

MÄKLARE: Thomas Swenson

Elegant villa vid Hjälmarens strandkant. Uppförd 2017 och ritad av Sjötorpshus i modern arkitektur. Stora ljusinsläpp, öppna ytor och genomgående påkostade materialval.

Elegant och vinterbonat fritidshus med permanentstandard, alldeles vid strandkanten till Hjälmarens vattenspegel. Huset är uppförd 2017 och ritad av Sjötorpshus i modern arkitektur med stora ljusinsläpp, öppna ytor och genomgående gedigna och påkostade materialval. Generösa fönsterpartier med skjutdörrar mot sjösidan som tillsammans med flertalet utgångar skapar en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön och ger en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. De 140 kvm är uppdelade i två separata delar med stort öppet kök och vardagsrum i ena samt tre sovrum i andra. Dessutom två duschrum, tvättstuga och dressing room. Invändigt bjuds det på sjöutsikt, sjöutsikt och sjöutsikt men även ljus och rymd med högt i tak.

Bekvämt boende med lättskött trädgård och terrasser som följer solen, intilliggande garage och bara några få steg till båten.

Katrinelund är ett eftertraktat och exklusivt område 25 min från Örebro. Trevlig mix av permanent- och sommarboende inbäddade i en vacker naturskön miljö. Inom området finns välrenommerade Katrinelund Gästgiveri & sjökrog, som enligt White Guide är utnämnd till Närkes bästa restaurang, med krögaren Roger Hjälm. Som boende i området får du tillgång till gästgiveriets faciliteter såsom relax med bubbelpooler, pool, bastu och gym. Vacker badstrand finns att också att tillgå. Läs gärna mer på www.katrinelund.se.

Perfekt boende för den aktiva och marina familjen.

För ytterligare information och visning vänligen maila till [email protected], tack!

LÄS MER

FAKTA

Område: Katrinelund

Adress: Katrinelund 465B

Antal rum: 4

Boarea: 140 kvm

Biarea: 27 kvm

Tomtarea: 910 kvm


Pris/bud: Kontakta ansvarig mäklare

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy