Sonja Kovalevskys Gata 11 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unikt penthouse med magnifik utsikt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Unikt penthouse i Einar Mattssons prestigebygge. Magnifik utsikt från den 50 kvm stora takaltanen med strålande sol hela dagen och en sällan skådad kvällssol. Spapool, utedusch, fem franska fönster samt garage i huset.

Unikt penthouse med tillhörande 50 kvm stor takaltan med milsvid utsikt över staden. Bostaden karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier från golv till tak med hänförande vyer. Här erbjuds en modern design, paketerat i en yteffektiv lösning. Sällskapsdel i öppen planlösning med kök och utgång till den härligt spatiösa altanen. Här finns spapool, utedusch, pergola samt ett inredningsbart förråd, väl lämpat för spa/ombytesrum, med el och värme om 8 kvm som räknas som biyta. Sobert kök med all maskinell utrustning från Miele. Väldisponerat och ljust sovrum samt stilrent och helkaklat badrum klätt i marmor. Ett bekvämt livsstilsboende med internationell touch där den stora altanen med sol från morgon till solnedgång i kombination med den moderna och exklusiva interiören gör detta penthouse till något alldeles extra. Välkommen upp!

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Sonja Kovalevskys Gata 11

Antal rum: 2

Boarea: 49 kvm

Biarea: 8 kvm


MÅNADSAVGIFT: 2450 KR/MÅNAD

Pris/bud: 9 300 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy