Boön 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Egen ö i Vätterns skärgård

MÄKLARE: Thomas Swenson

Skärgårdshemman med unikt läge i Vättern. 14 ha sagolik naturupplevelse med öar, vatten, skog, betesmark och klipphällar i fin samklang.

Med unikt läge på egen skärgårdsö i Vättern, strax utanför Medevi Brunn, ligger detta skärgårdshemman som har allt för den stora familjen. Gården erbjuder flera öar, skog och betesmark om totalt 14 ha mark och vatten med eget kräftfiske. Mangårdsbyggnaden är arkitektritad och uppfördes med stor omsorg 2006. Huset håller genomgående hög standard med genomtänkt planlösning, smakfull färgsättning och med högkvalitativa materialval.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Boön 2

Tomtarea: 13.5984 ha

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy