Hästhagsuddsvägen 12 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Villa i toppskick med sjöläge och uteplatser med bästa kvällssol

MÄKLARE: Jan Tivenius

Rymligt livsstilsboende med sjöutsikt och pool nära Fågelbro Golf. Brygga vid angränsande hälftenägd fastighet. Generösa sällskapsrum med öppet till nock och kök i toppskick.

Tilltalande modern villa om 364 kvm, vackert belägen med sjöutsikt, härliga uteplatser och stor tomt. Entréplan har en öppen planlösning med generösa sällskapsrum, öppet till taknock och med stora fönsterpartier ut mot soldäcket. Köket, i toppskick, är väl tilltaget, modernt och spatiöst, med flertalet matplatser för trevliga middagar med sjöutsikt. Det nedre planet har allt för en avkopplande eftermiddag med bastu, spa, öppen spis och vinkällare. Totalt erbjuds upp till 6 sovrum. Allt är i mycket bra skick. Uteplatsen består av ett stort trädäck med pool, utespa, matplats i kvällssolen och ett högt placerat lusthus med storslagen utsikt mot vattnet. Brygga med båtplatser ligger precis nedanför huset på en angränsande samägd (50%) tomt som ingår i köpet.

Hela huset är i mycket bra skick och ligger i ett vackert område med närhet till natur, golfbana (Fågelbro Golf & Country Club), tennisbanor, gym, och ridanläggning.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Hästhagsuddsvägen 12

Antal rum: 8

Boarea: 190 kvm

Biarea: 174 kvm

Tomtarea: 4460 kvm

Pris/bud: 19 950 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy