Alnäsvägen 5 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nyrenoverad villa på sjötomt med tillhörande skogsfastighet om 27 ha

MÄKLARE: Jan Tivenius

Naturskönt belägen villa på sjötomt med tillhörande skogsfastighet om 27 ha. Nyrenoverad med pool, stor ekonomibyggnad samt brygga med segelbåtsdjup.

Lugnt och privat belägen villa på sjötomt med härlig sjöutsikt. Till fastigheten ingår skog och mark om 268 330 kvm, Skärmarö 1:5. Villan är arkitektritad för att smälta in i naturen och för att erbjuda det bästa mellan inne och utemiljö med stora trädäck i alla väderstreck och med ett generöst poolområde med bastu. Villan är helrenoverad under 2020 och är i utmärkt skick. Nytt kök från Kvänum öppet mot de generösa sällskapsrummen med stora glaspartier och fantastisk havsutsikt. Tre enskilda sovrumsavdelningar med egna badrum och totalt 4-5 sovrum. Fastigheten erbjuder även en trevlig relaxavdelning vid bastun, flera öppna spisar samt totalt 4 badrum.

Intill huset finns en större nybyggd ekonomibyggnad som kan nyttjas som verkstad eller förvaring av skogsmaskiner och bilar. På fastigheten finns även en friggebod, ett växthus och en carport med förråd. Nere vid strandkanten finns en stor brygga med segelbåtsdjup. Marken erbjuder bra småviltsjakt samt fiske efter sik.

LÄS MER

FAKTA

Område: Värmdö - Skärmarö

Adress: Alnäsvägen 5

Antal rum: 8

Boarea: 262 kvm

Biarea: 12.5 kvm

Tomtarea: 2789 kvm


Pris/bud: 22 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy