Golfvägen 13B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Exklusiv och väldisponerad familjevilla attraktivt belägen invid Stockholms Golfklubb och Kevinge Strand med högsta nivå på design och tekniska lösningar

Modern och väldisponerad familjevilla attraktivt belägen invid Stockholms Golfklubb och Kevinge Strand med högsta nivå på design och tekniska lösningar. Med varierande arkitektur och stora glaspartier, takfönster samt glasgolv skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant villa av yppersta klass och kvalitet.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Golfvägen 13B

Antal rum: 7

Tomtarea: 984 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy