Strandvägen 47C - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sagolikt läge där havet blir strand och där stranden blir trädgård

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Välkommen till denna undersköna sekelskiftesvilla anno 1916 belägen på Strandvägen i attraktiva Åhus Äspet med magisk utsikt över Hanöbukten och Östersjön. Här finns storslagna rum, underbara uteplatser och en generös trädgård där tomtens förlängning blir till strand. Havet, stranden, tomten och denna karaktärsfulla strandvilla, allt är så sagolikt och oerhört smakfullt på denna plats.

Villan erbjuder generösa sällskapsytor och unika detaljer som andas tidigt 1900-tal och där känslan och ljuset från havets glitter bär dig långt bort ifrån vardagens stress och puls. Här njuter både kropp, själ och sinne. Flera av rummen har havsutsikt och från balkongen i det stora sovrummet på ovanvåningen är utsikten över havet milsvid och ändlös. Blått hav så långt ögat kan nå men också en utsikt över stranden, bukten och båtlivet.

Vidare är villan genomgående smakfull med generösa och rymliga ytor. Ljuset ifrån havet gör sig påmint och sällskapsytorna är öppna och tilltalande. Burspråket, som vetter mot havet, såväl som sommarsalongen/sommarverandan med sina fönster och utgång till trädgården förbinder ute- och innemiljöerna på ett naturligt sätt. Trappan och dess avsats med fönster i gavelsprång tillsammans med huvudingången och stentrappan utanför ger villans entrévåning sin osedvanligt tilltalande sekelskifteskaraktär. Det vackra och tilltalande sällskapsrummet med sin öppna spis, de karaktäristiska dubbeldörrarna till sommarrummet ger bostaden en fantastisk atmosfär. Köket med sitt skafferi och trappan som leder oss ner till utmärkta förråd, pannrum och verkstad förstärker intrycket av tidigt 1900-tal. Fyra sovrum alla med kakelugn. Ett badrum på ovanvåningen samt en barnkammare på entréplan.

Med en stor portion av sekelskifte, havsnära läge och allt i harmoni är det med stor glädje vi kan hälsa er välkomna till denna familjedröm med badplats och sköna strandbad utanför ytterdörren. Välkomna!

LÄS MER

FAKTA

Område: Skåne

Adress: Strandvägen 47C

Antal rum: 7

Boarea: 150 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 2360 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy