Wrå Herrgård – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sörmlandsdröm om 538 ha mark endast 40 min från Stockholm city.

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Sagolikt belägen herrgård i Sörmland, endast 40 min från Stockholm city. Här erbjuds jakt och fiske, natursköna omgivningar, omkringliggande sjöar och underbara vyer.

Wrå Herrgård har anor från 1400-talet och utgör en ytterst välarranonderad egendom med sitt böljande skogslandskap samlat i ett enda skifte. Mark om 538 ha varav i huvudsak 353 ha skog med 37 400 m3sk och 76 ha åker- och betesmark samt 24 ha vatten. Här erbjuds varierande jaktmarker och goda fiskevatten. Utöver den intilliggande flygeln med två lägenheter finns en arbetarbostad med fyra lägenheter och sex torp, varav tre st belägna precis vid vattnet, inom egendomens gränser.

Nuvarande mangårdsbyggnad uppfördes 1831 och har av nuvarande ägare genomgått en totalrenovering och är restaurerad med exklusiva materialval och stort kunnande för byggnadsvård. Stor omsorg har lagts på att återskapa husets ursprungliga känsla på ett mycket pietetsfullt och gediget sätt med lokala hantverkare. Här upplever man historiens vingslag i ett boende anpassat till vår tid. En unik möjlighet att skapa ett exklusivt familjegods med bästa läge.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermanland

Adress: Wrå Herrgård

Antal rum: 12

Boarea: 511 kvm

Tomtarea: 538 ha


Pris/bud: 72 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy