Hökens gata 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Stilsäker och ljus vindsvåning i genomgående gott skick vid Mosebacke torg. Två altaner med morgon- och kvällssol med fri utsikt över takåsarna

Stilsäker vindsvåning i genomgående bra skick, högst upp i huset i oslagbart läge mellan grönskande Mosebacke torg och Götgatsbackens folkliv och puls. Väldisponerad och tilltalande vindsvåning om 191 kvm totalyta. Privat och ogenerat boende med fri utsikt över takåsarna. Våningen karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier. Sällskapsdel i öppen planlösning med nyrenoverat kök och utgång till den härligt spatiösa altanen i soligt västerläge såväl som till den mindre altanen i österläge. En mycket ljus vindsvåning med såväl takfönster och takkupor som glasväggar mot altanerna. Våningen erbjuder ett spatiöst sällskapsrum med utsikt över takåsarna, fungerande öppen spis, fyra sovrum och två badrum. En perfekt kombination av ljus, rymd, funktion och bekvämligheter. Ett stenkast bort ligger Götgatsbacken med sitt stora utbud av restauranger, caféer och shopping.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 5

Boarea: 167 kvm

Biarea: 24 kvm

Våningsplan: 4

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy