Amiralsvägen 2B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Villa Ekarna anno 1905 i attraktiva Saltsjöbaden med viss utsikt över Hotellvikens vatten. Vackert belägen på tomt med ett ogenerat och sjönära läge.

Välkommen till vackra Villa Ekarna som byggdes i början av förra seklet och är belägen i attraktiva Rösunda i Saltsjöbaden. Villan anno 1905 om 407 kvm ligger på en vacker tomt om 1772 kvm med plana gräsytor och ett ogenerat sjönära läge. Huset erbjuder generösa sällskapsytor. Flera av rummen har stora glaspartier som ger ljus och rymd. Vacker matsal med välbevarade detaljer som tak- och väggmålning av Filip Månsson och ett inbyggt vackert bar- & linneskåp. Interiört erbjuds 12 rum varav 8 sovrum, 3 badrum med dusch samt gästtoalwc. Villan erbjuder tre kakelugnar och tre eldstäder. Källare med matförråd, tvättstuga samt bastu med dusch. Huset som är i gott skick har en bra planlösning med tre plan. Ett entréplan med sociala ytor, ett sovrumsplan, en inredd vind med tre sovrum samt källare med tvättstuga, bastu, dusch samt förvaring. Huset har tre balkonger och en altan i västerläge samt ett fristående dubbelgarage med vind. Vänligen kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Amiralsvägen 2B

Antal rum: 12

Boarea: 406 kvm

Biarea: 31 kvm

Tomtarea: 1772 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy