Källaregårdsvägen 24 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Väldisponerad och vacker gård med sagolik utsikt över det skånska landskapet

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Tilltalande gårdsbild där marken omsluter byggnaderna på ett fantastiskt sätt.

Bjersgård från sent 1800-tal är belägen på en av de vackraste platserna vi kan finna. Nära till Helsingborg och Öresund - men ändå så långt ifrån vardagens stress. Utsikten är sagolik, vinden möter få motstånd och gårdsbilden är lysande bra. Infarten är välordnad och inbjudande. Marken som hör till gården finns i direkt anslutning och ger stora fördelar för dig som ägare av gården. Du ser att ekonomibyggnaderna är väl underhållna och håller hög klass.

Mangårdsbyggnaden omfattar ca 300 kvm, fördelat på 9 rum och kök, och är restaurerad på ett smakfullt och tilltalande sätt. Vackra salonger, sällskapsrum, eldstad, Åraslövskök från 2014 i öppen planlösning och generösa rum i samtliga bostadsplan. Att kliva ut från sällskapsrummet ut på uteplatsen i morgonsolen eller kvällssolen och blicka ut över "ägorna", njuta av den välplanerade och vackra trädgården med nergrävd bevattning och efter en arbetsam dag avsluta i det trivsamma lusthuset tillför livskvalitet till vardagen.

Ekonomibyggnaderna är av mycket hög standard. Gårdsbilden är tilltalande och omfattar torkanläggning, två utesilos (byggda 2005), fd stall som idag är en stor öppen yta med stora portar, verkstadsbyggnad från 2009 samt förråd och garage med nytt tak från 2010. Åkermarken och delar av ekonomibyggnaderna är f.n. utarrenderade.

Bjersgård kombinerar ett modernt boende med oanade möjligheter i de generösa och väl tilltagna ekonomibyggnaderna. Ekonomibyggnaderna kan göras om till stall eller annan verksamhet. Åkermarken omfattas av ca 40 hektar sällsynt bra mark erbjuder en stor potential att driva egen växtodling av varierande karaktär alternativt arrendera ut med förmånliga villkor.

Välkommen till Källaregårdsvägen 24 och Bjersgård!

LÄS MER

FAKTA

Område: Mörarp, Skåne

Adress: Källaregårdsvägen 24

Antal rum: 9

Boarea: 250 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 41.1311 ha

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy