Öjabyvägen 50B - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Intill Helgasjön med fantastiskt relax- och poolavdelning samt skybar

ESTATE AGENT: Jörgen Göransson

Bästa tänkbara läge intill vackra Helgasjön. Här finner vi denna fantastiskt vackra villa med egenskaper som få andra bostäder kan mäta sig med. Poolhus, brygga, access till sjön, generösa sällskapsrum såväl som en uthyrningsbar enhet i semisouterräng/källarplan. Omfattande investeringar har skett under åren 2006-2011. På bekvämt avstånd finner vi både centrum, natur, golfbana och flygplats. Välkommen till ett unikt och representativt boende på en av de absolut bästa adresserna i Småland!

På utmärkt adress finner vi med direktaccess till Helgasjön och med ett magiskt vackert läge denna generösa och tilltalande bostad. Brygga med båtplatser klär och sätter guldkant på utsikten över sjön. Vi kan avnjuta stora generösa gräspartier, uteplatser och tillbyggnader som kittlar och skvallrar om vad som komma skall när vi tagit steget in i bostaden. Entré, biluppfart såväl som inramning är magiskt vackert och gör oss nyfikna. Vi vill se mer!
Vi tar steget in och vi känner direkt av att det finns en arkitekt bakom denna magnifika bostad. Moderna öppna ytor tillsammans med funktionalitet har satts i första rummet. Sällskapsrum och kök tillsammans med entréhallen löper i ett. När vi tar de första stegen och möter sällskapsrummets yta tillsammans med den bild av Helgasjön som breder ut sig genom fönstren gör att vi stannar upp. Vi njuter och vi känner av att pulsen går ner. Det kommer en skön värme från eldstaden och volymen i rummet fylls av fantastiska intryck och upplevelser. Vi ser, vi känner av och nu fattas bara den naturliga samlingspunkten. Vi vänder blicken till vänster och där finner vi denna yta. Köksön är utflyttad från köket och här samlas vi och pratar, minglar och njuter av sällskapet.
Bostaden i övrigt rymmer tre utmärkta sovrum, varav två med utgång till uteplats. Det finns även toalett med bad och dusch, klädkammare samt gästtoalett.
Men det finns mycket mer att uppleva. Från det stora sällskapsrummet vandrar vi några steg i vinkel i den hall som leder oss vidare in i nästa del av denna fantastiska bostad. Vi öppnar dörren till poolhuset. Här stannar vi upp och imponeras en kort sekund innan vi går in i detta otroligt generösa poolhus. Mingelbar, sällskapsyta på balkong/etage, inglasat separat samtalsrum, spatiös trappa som leder oss ner till poolområdet, sällskapskök med maskiner och yta i högsta klass, relaxavdelning med bastu, dusch och wc samt pool om ca 10 x 4,5 meter med skjutbart tak över pool och tillbyggnadsdel med fantastisk sällskapsyta med glaspartier med utsikt över Helgasjön. Magiskt vackert!
Utöver dessa fantastiska bostadsytor finns källarplan med pannrum, maskinrum och förvaring - men även en uthyrningsbar lägenhet om ca 90 kvm fördelat på 2 rum och kök, med separat entré. Vi finner också ett generöst och väl tilltaget dubbelgarage samt en stor och inbjudande bilplats i anslutning till entré.
Det finns ytterligare en tillbyggnad som kräver sin egna berättelse. Det är en tillbyggnad som ger oss en bild av det utsökta läget, solen, naturen runt omkring såväl som en vy över fastigheten. Samtidigt kan vi samlas här och avnjuta något gott att dricka och kanske något gott att tugga på under tiden vi kan njuta av att vara både inne och ute på en gång - vi befinner oss i höjd med takåsen i bostadens skybar. Välkommen till Öjabyvägen 50 B i Växjö.

READ MORE

FACTS

Area: Växjö Öjaby

Street Address: Öjabyvägen 50B

Number of rooms: 6

Living space: 264 kvm

Other space: 400 kvm

Plot area: 2090 kvm

Price/offer: PRICE UPON REQUEST

ESTATE AGENT

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

PLANS

LOCATION

Jörgen Göransson

Being accessible, easy to reach and always updated together with a passion for buildings, real estate, business and customer contact combined with long experience where the experience lies for almost 30 years as an active real estate agent, almost 1,400 homes sold and a wide knowledge in real estate makes my profession is more a lifestyle than just a profession. It is fun, exciting and engaging to start a new working day, it is the foundation for succeeding as a real estate agent. Being able to be part of Residence Christie's now is a challenge and extremely inspiring as an experienced real estate agent. Welcome you!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

PLANS & PROPERTY MAPS

SHOW LOCATION

DOCUMENTS

CONTACT

close picture view