Öjabyvägen 50B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Intill Helgasjön med fantastiskt relax- och poolavdelning samt skybar

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Bästa tänkbara läge intill vackra Helgasjön. Här finner vi denna fantastiskt vackra villa med egenskaper som få andra bostäder kan mäta sig med. Poolhus, brygga, access till sjön, generösa sällskapsrum såväl som en uthyrningsbar enhet i semisouterräng/källarplan. Omfattande investeringar har skett under åren 2006-2011. På bekvämt avstånd finner vi både centrum, natur, golfbana och flygplats. Välkommen till ett unikt och representativt boende på en av de absolut bästa adresserna i Småland!

På utmärkt adress finner vi med direktaccess till Helgasjön och med ett magiskt vackert läge denna generösa och tilltalande bostad. Brygga med båtplatser klär och sätter guldkant på utsikten över sjön. Vi kan avnjuta stora generösa gräspartier, uteplatser och tillbyggnader som kittlar och skvallrar om vad som komma skall när vi tagit steget in i bostaden. Entré, biluppfart såväl som inramning är magiskt vackert och gör oss nyfikna. Vi vill se mer!
Vi tar steget in och vi känner direkt av att det finns en arkitekt bakom denna magnifika bostad. Moderna öppna ytor tillsammans med funktionalitet har satts i första rummet. Sällskapsrum och kök tillsammans med entréhallen löper i ett. När vi tar de första stegen och möter sällskapsrummets yta tillsammans med den bild av Helgasjön som breder ut sig genom fönstren gör att vi stannar upp. Vi njuter och vi känner av att pulsen går ner. Det kommer en skön värme från eldstaden och volymen i rummet fylls av fantastiska intryck och upplevelser. Vi ser, vi känner av och nu fattas bara den naturliga samlingspunkten. Vi vänder blicken till vänster och där finner vi denna yta. Köksön är utflyttad från köket och här samlas vi och pratar, minglar och njuter av sällskapet.
Bostaden i övrigt rymmer tre utmärkta sovrum, varav två med utgång till uteplats. Det finns även toalett med bad och dusch, klädkammare samt gästtoalett.
Men det finns mycket mer att uppleva. Från det stora sällskapsrummet vandrar vi några steg i vinkel i den hall som leder oss vidare in i nästa del av denna fantastiska bostad. Vi öppnar dörren till poolhuset. Här stannar vi upp och imponeras en kort sekund innan vi går in i detta otroligt generösa poolhus. Mingelbar, sällskapsyta på balkong/etage, inglasat separat samtalsrum, spatiös trappa som leder oss ner till poolområdet, sällskapskök med maskiner och yta i högsta klass, relaxavdelning med bastu, dusch och wc samt pool om ca 10 x 4,5 meter med skjutbart tak över pool och tillbyggnadsdel med fantastisk sällskapsyta med glaspartier med utsikt över Helgasjön. Magiskt vackert!
Utöver dessa fantastiska bostadsytor finns källarplan med pannrum, maskinrum och förvaring - men även en uthyrningsbar lägenhet om ca 90 kvm fördelat på 2 rum och kök, med separat entré. Vi finner också ett generöst och väl tilltaget dubbelgarage samt en stor och inbjudande bilplats i anslutning till entré.
Det finns ytterligare en tillbyggnad som kräver sin egna berättelse. Det är en tillbyggnad som ger oss en bild av det utsökta läget, solen, naturen runt omkring såväl som en vy över fastigheten. Samtidigt kan vi samlas här och avnjuta något gott att dricka och kanske något gott att tugga på under tiden vi kan njuta av att vara både inne och ute på en gång - vi befinner oss i höjd med takåsen i bostadens skybar. Välkommen till Öjabyvägen 50 B i Växjö.

LÄS MER

FAKTA

Område: Växjö Öjaby

Adress: Öjabyvägen 50B

Antal rum: 6

Boarea: 264 kvm

Biarea: 400 kvm

Tomtarea: 2090 kvm

Pris/bud: 18 500 000 KR

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten sträcker sig längre än 30 år som aktiv fastighetsmäklare, mer än 1.500 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör att Jörgens passion och livsstil är något mer än just enbart ett yrkesval. Jörgen är en nyfiken, öppen, engagerad och resultatinriktad fastighetsmäklare, som ser fram emot att sparka igång varje ny arbetsdag. Välkommen!

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy