Dr Berghs väg 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vid Sveriges finaste sandstrand och där vinden tar fart finner vi ljuset

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Stranden, havet och ljuset är som vackrast på Österlen. Villa belägen några 100-talet meter ifrån Sveriges vackraste strand, inbäddad i naturen, med närheten till fantastiska vandringsleder och där ljuset har satts i första rummet.

Det är magiskt vackert och det finns en harmoni i både naturtomten, omgivningarna och arkitekturen. Runt omkring och i Mälarhusen finner vi naturreservat, golfbanor, sandstränder, fiskesamhällen, ängar och havet.
Generöst arkitektritad villa på fantastiskt läge vid Sveriges finaste sandstrand. Här har arkitekten lyckats fånga ljuset genom att i varje detalj ha eftertanke och tålamod. Resultatet är enastående ljus och en unik atmosfär. Det ljus och den atmosfär som infinner sig i vardagsrummet är magiskt. Den unika arkitekturen har gett villans vardagsrum en spännande, tilltalande och fantastisk atmosfär. Vi kan här njuta av sex meter i takhöjd, eldstad och de vackert putsade innerväggar. De höga fönstren i tre väderstreck ger rummet ett naturligt ljust från morgon till kväll, dessutom är planlösningen mycket tilltalande. Vänder vi blickarna mot taknocken i vardagsrummet ser att ovanvåningens möblerbara hall och allrum har fått en balkong ner mot vardagsrummet. Detta skapar ett härligt ljus även på ovanvåningen. Men vi stannar kvar på entrévåningen en stund till.
Förutom vardagsrum och kök, hall, sovrum och förråd så finner vi här en utmärkt toalett med dusch, grovkök samt gästrum. Gästrummet och denna delen är tillbyggd 2012. En tillbyggnad som är både smakfull, integrerande och har en bra planlösning. Utgången från gästrummet till trädgården knyter på ett naturligt sätt ihop trädgården, bostaden och naturen. Mycket tilltalande!
En trappa upp möts vi av en trivsam och hemtrevlig atmosfär. Samtliga sovrum har spännande och smakfulla lösningar där funktionen, avskildheten mellan rummen såväl som närheten till trappa och badrum finns. Även här ger arkitekturen ett fantastiskt ljus, en skön och tilltalande atmosfär samt funktion in i minsta detalj. Som ett exempel på på det genomtänkta och funktionella kan nämnas den behagliga inomhustemperaturen, som uppnås genom den reverserbara värmepumpen eller el-laddboxen för bil som nyss, 2020, installerades. Smart, funktionellt och tidsenligt.
På tomten finns också förrådsbyggnad med bastu och tvättstuga samt gästhus om ca 10 kvm med två gästsängar.
Sammantaget befinner vi oss invid och nära allt vad Sveriges Provence har att erbjuda. Österlen bjuder på vackra vyer och gastronomiska upplevelser i världsklass. Lägger vi till ett boende där materialvalen, ljuset och naturen placerats i första rummet förstår vi snart också varför superlativen är lätta att ta till i en beskrivning. Vandra vi dessutom någon minut njuter vi av en utsikt som omfamnar hav, strand och i horisonten reser sig Bornholm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Österlen

Adress: Dr Berghs väg 5

Antal rum: 6

Boarea: 170 kvm

Biarea: 30 kvm

Tomtarea: 1009 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy