Hillarpsvägen 141 - Residence Fastighetsmäklare

sv

Residence Logo

Newsletter

Contact

Gård med mark och byggnader i toppskick på utmärkt läge på Bjärehalvön i Skåne

ESTATE AGENT: Jörgen Göransson

Väl underhållen gård i sagolikt vackert läge med fria vyer i nordvästra Skåne. Markareal om cirka 7 hektar med 8 hästhagar, skrittmaskin samt modernt stall.

När vindarna får svepa fritt över ängar och hav och när horisonten ligger öppen - då vet vi att vi är på natursköna och vackra Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här finner vi Skåvarpsgården insprängd i det fria och öppna landskapet.
Från åren runt 2000 och fram till idag har familjen som idag äger gården förvaltat och genomfört omfattande ombyggnader och investeringar för att verkligen sätta sin unika prägel på Skåvarpsgården. Stallet med sina moderna och fräscha hästboxar, skrittmaskinen på betongplatta och flerbilsgaraget på ca 235 kvm, som dessutom är uppvärmt. Utemiljöer med poolområde, fantastiska uteplatser i granit, underbar trädgård med en sagolik utsikt i alla väderstreck och dessutom havsutsikt i västerläge. Till allt detta kan vi addera en magisk bostad där ursprungsbostaden har flätats samman med en modern och tilltalande ombyggnad av det gamla stallet till en trivsam bostad med en spännande och smart planlösning.
Skåvarpsgårdens ursprungsbostad har genomgått en total ombyggnad. Idag är ursprungsbostadens alla rum mer eller mindre ett enda stort vardagsrum/sällskapsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. En vacker eldstad bryter av rummet och på baksidan av denna löper trappan upp till ovanvåningen. Entré, wc och tvättstuga är de utrymmen som vi idag finner på entrévåningen.
Ovanvåningen omfattar tre utmärkta sovrum, varav ett är ett master bedroom. Utsikten från allrummet på ovanvåningen griper tag i dig varje dag när du passerar fönstren mot väster. Modernt och elegant badrum med wc/dusch finns i anslutning.
Via en genomtänkt tillbyggnad mellan ursprungsdelen och det gamla stallet har man här skapat en naturlig passage och trivsam samlingspunkt. Utgången till innergården och entrén passar perfekt in i den skapade bostadsbilden. Mycket smakfullt och med en stor portion harmoni. Vi kommer så in i tillbyggnadsdelen (fd stallet). Här möts vi av ett bedårande sällskapsrum öppet upp i nock och ett fantastiskt ljus sprider sig från fönsterpartiet i väster. Den vackra trappan med putsade fasader och stenlagda trappsteg leder oss upp till ett loftrum. Här finns också en utmärkt och tempererad vinkällare. Kök, badrum samt tre sovrum är övriga utrymmen i denna tillbyggnadsdel. Ovanvåning med tre fina sovrum, wc samt klädkammare.
Det är med en stor portion av värme, fantastisk inramning och sagolikt vackra omgivningar vi finner denna väl underhållna och trivsamma gård med så många positiva egenskaper att varje person som lever här kommer också att finna sin unika plats genom att vistas och leva här! Välkommen!

READ MORE

FACTS

Area: Bjärehalvön

Street Address: Hillarpsvägen 141

Number of rooms: 13

Living space: 425 kvm

Other space: 60 kvm

Plot area: 7.2065 ha

ESTATE AGENT

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

SOLD

Jörgen Göransson

Being accessible, easy to reach and always updated together with a passion for buildings, real estate, business and customer contact combined with long experience where the experience lies for almost 30 years as an active real estate agent, almost 1,400 homes sold and a wide knowledge in real estate makes my profession is more a lifestyle than just a profession. It is fun, exciting and engaging to start a new working day, it is the foundation for succeeding as a real estate agent. Being able to be part of Residence Christie's now is a challenge and extremely inspiring as an experienced real estate agent. Welcome you!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

CONTACT

close picture view