Hillarpsvägen 141 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Gård med mark och byggnader i toppskick på utmärkt läge på Bjärehalvön i Skåne

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Väl underhållen gård i sagolikt vackert läge med fria vyer i nordvästra Skåne. Markareal om cirka 7 hektar med 8 hästhagar, skrittmaskin samt modernt stall.

När vindarna får svepa fritt över ängar och hav och när horisonten ligger öppen - då vet vi att vi är på natursköna och vackra Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här finner vi Skåvarpsgården insprängd i det fria och öppna landskapet.
Från åren runt 2000 och fram till idag har familjen som idag äger gården förvaltat och genomfört omfattande ombyggnader och investeringar för att verkligen sätta sin unika prägel på Skåvarpsgården. Stallet med sina moderna och fräscha hästboxar, skrittmaskinen på betongplatta och flerbilsgaraget på ca 235 kvm, som dessutom är uppvärmt. Utemiljöer med poolområde, fantastiska uteplatser i granit, underbar trädgård med en sagolik utsikt i alla väderstreck och dessutom havsutsikt i västerläge. Till allt detta kan vi addera en magisk bostad där ursprungsbostaden har flätats samman med en modern och tilltalande ombyggnad av det gamla stallet till en trivsam bostad med en spännande och smart planlösning.
Skåvarpsgårdens ursprungsbostad har genomgått en total ombyggnad. Idag är ursprungsbostadens alla rum mer eller mindre ett enda stort vardagsrum/sällskapsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. En vacker eldstad bryter av rummet och på baksidan av denna löper trappan upp till ovanvåningen. Entré, wc och tvättstuga är de utrymmen som vi idag finner på entrévåningen.
Ovanvåningen omfattar tre utmärkta sovrum, varav ett är ett master bedroom. Utsikten från allrummet på ovanvåningen griper tag i dig varje dag när du passerar fönstren mot väster. Modernt och elegant badrum med wc/dusch finns i anslutning.
Via en genomtänkt tillbyggnad mellan ursprungsdelen och det gamla stallet har man här skapat en naturlig passage och trivsam samlingspunkt. Utgången till innergården och entrén passar perfekt in i den skapade bostadsbilden. Mycket smakfullt och med en stor portion harmoni. Vi kommer så in i tillbyggnadsdelen (fd stallet). Här möts vi av ett bedårande sällskapsrum öppet upp i nock och ett fantastiskt ljus sprider sig från fönsterpartiet i väster. Den vackra trappan med putsade fasader och stenlagda trappsteg leder oss upp till ett loftrum. Här finns också en utmärkt och tempererad vinkällare. Kök, badrum samt tre sovrum är övriga utrymmen i denna tillbyggnadsdel. Ovanvåning med tre fina sovrum, wc samt klädkammare.
Det är med en stor portion av värme, fantastisk inramning och sagolikt vackra omgivningar vi finner denna väl underhållna och trivsamma gård med så många positiva egenskaper att varje person som lever här kommer också att finna sin unika plats genom att vistas och leva här! Välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Bjärehalvön

Adress: Hillarpsvägen 141

Antal rum: 13

Boarea: 425 kvm

Biarea: 60 kvm

Tomtarea: 7.2065 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy