- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Högt läge och panoramautsikt i Magagnosc

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Högt belägen stenvilla i pittoreska Magagnosc med panoramavy över dalen, Medelhavet och Estrelbergen. Öppna sociala ytor, stor trädgård och poolområde.

Högt belägen stenvilla med enastående vacker panoramavy i pittoreska Magagnosc. Trivsamt poolområde där man avnjuter utsikten över den grönskande dalen med Medelhavet och Esterelbergen i horisonten. Trädgård som erbjuder egna olivträd och stor uteplats delvis under tak invid poolen.
Öppen sällskapsdel med eldstad och spektakulärt tornrum samt modernt och fullt utrustat kök enligt skandinaviska krav. Fyra sovrum och tre badrum. Vidare finns tempererad vinkällare, kontor som även kan fungera som ett extra sovrum samt rikligt med förvaring.
Gångavstånd till trivsamma restauranger och boutiquer samt bussförbindelsen till flygplatsen och Grasse. Villan är kontinuerligt underhållen av sina svenska ägare och i mycket gott skick. Privat uppfart ger tillsammans med det rymliga garaget parkeringsmöjlighet för 4-5 bilar.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Magagnosc

Antal rum: 7

Boarea: 200 kvm

Tomtarea: 1700 kvm

Pris/bud: 950 000 EUR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy