- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Obebyggd sjönära tomt på populära Solsidan med strålande sjöutsikt. Här finns möjligheten att uppföra sitt eget drömhus.

Sjönära svagt sluttande tomt på 1316 kvm med strålande sjöutsikt. Uppvuxen plan tomt med berg i dagen, vackra gamla ekar, pilträd, björkar, rododendronbuskar och gräsmattor som på våren blir blomsterängar fulla av gullvivor och andra vackra blommor.
Här ges ett unikt tillfälle att få uppföra sitt eget drömhus på en eftertraktad tomt på populära Solsidan med närhet till hav och natur. El samt V/A är framdraget. En köpare väljer hur fastighet och hus ska exploateras efter dom behov och önskemål som finns och söker eget bygglov enligt befintlig Detaljplan.
https://www.nacka.se/boende-miljo/bygga-nytt-andra-eller-riva/sa-hittar-du-detaljplanen/

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Vårgärdsvägen 39

Fastighetsbeteckning: Solsidan 38:4

Tomtarea: 1316 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy