Stångbackagränd 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sagolikt vackert belägen villa med tomt som sträcker sig ner till havet

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Sagolikt vackert belägen villa med tomt som sträcker sig ända ner till havet. Vidsträckt utsikt över Öresunds vattenspegel och orörd en natur i en sällan skådad harmoni.

Barsebäckshamn har ett av de mest exklusiva och unika lägena längs Öresunds kustband, här är sagolikt vackra villor belägna med tomter som sträcker sig ner åt havet. I Barsebäckshamn finns hamnkrog, en levande hamn och fantastiska gränder att upptäcka. Det är här i denna idyll längs kustlinjen och längst ut på Stångbackagränd där vi finner detta guldkorn. Här reser denna vackert putsade villa sig på sin upphöjda tomt och där vi från tomtens alla hörn blickar ut över Öresund. Från uteplatsen i väst-sydväst möter vår blick både Danmarks kustremsa såväl som Öresundsbron. Tomten är generöst stor och ger en ny ägare fantastiska möjligheter att här skapa ett personligt boende med havet som granne och i en fantastisk levnadsmiljö.
Bostaden är väl tilltagen och inrymmer sammantaget sju utmärkta rum. Det är välkomnande, inbjudande och mycket trivsamt planerat. Entréhallen och trapphallen med sin vackert svängda trätrappa tillsammans med matrum och vardagsrum med havet som en naturlig tavla ger ett varmt och tilltalande första intryck. Fönsterpartier, utgången till uteplatsen och eldstaden ger bostaden precis de grundläggande egenskaperna som tillsammans skapar den varma och inbjudande känslan. Övriga utrymmen på entrévåningen är hall, wc, arbetskök, tvättstuga/grovkök med utgång till trädgården samt ett stort allrum/bibliotek som också skulle kunna användas som sovrum.
En våning upp möter vi samma varma känsla. De små fönstren vid takfoten hjälper ljuset att komma in och ger oss en ljus och välkomnande atmosfär. Allrummet tillsammans med den vackra trappan, vi precis vandrat upp för, löper i ett stort trivsamt rum. Kupan mot söder ger oss ett härligt ljus och skapar en tilltalande hörna för samtal eller kanske en bok i all sin ensamhet. Vi når tre stora och fina sovrum, varav ett är fantastiskt på många sätt. Det stora sovrummet vetter mot havet och har en vidsträckt utsikt mot en ändlös horisont. Här finns även fin takhöjd och dessutom en utmärkt klädkammare. På ovanvåningen finner vi också bostadens badrum. Ett stort badrum med två handfat, badkar och wc samt synlig takbjälke.
Det är inte utan att vi får en varm och positiv känsla av att befinna sig i denna unika villan vid havet. Samma känsla finner vi utomhus och i omgivningarna. Till denna generösa, unika och vackra villa och tomt finns även en mindre matkällare samt ett gästhus om ca 50 kvm med förråd. Ett hemtrevligt och enkelt gästhus med storstuga, sovrum, hall, wc och kök.

Välkommen att boka tid för visning med ansvarig fastighetsmäklare Jörgen Göransson.

LÄS MER

FAKTA

Område: Barsebäckshamn, Skåne

Adress: Stångbackagränd 7

Antal rum: 7

Boarea: 200 kvm

Biarea: 39 kvm

Tomtarea: 7542 kvm

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy