Norra Vallåkravägen 834 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Karaktärsfylld mangårdsbyggnad från sent 1800-tal med vasstak och korsvirke

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Tilltalande och utmärkt läge nära Öresund med exklusivt restaurerad mangårdsbyggnad. Generös sällskapsdel, lantkök, ekonomibyggnader, gästhus och sällsynt bra åkermark.

På utmärkt läge nära Öresund finner vi tilltalande Norregård. Här finner du allt för ett lugnt boende på landet med Helsingborg bara en kort bilfärd bort.

Mangårdsbyggnaden är uppförd omkring 1895 i engelsk stil, omfattar ca 440 kvm och är restaurerad med exklusiva material och stort kunnande. Här finns generösa sällskapsrum med stort ljusinsläpp, genuint lantkök och en övervåning med flera bra sovrum. Det är en upplevelse att vandra denna bostaden rum. Handmålade väggar, finsnickeri, gediget hantverk och en atmosfär som sällan upplevs. Generös takhöjd på ca 3,80 meter med vackra listverk, stuckaturer och fantastiska golv. Vi finner eldstäder, vackra fönsternischer och en tilltalande planlösning. Det moderna i kombination med det genuint tidlösa. Allt i en perfekt harmoni och med en planlösning som får den mest kräsne att njuta i både sinne och i öga. Utgången från sällskapsrummet mot den parkliknande trädgården i söderläge är magiskt tilltalande.
Även gästhuset är i samma höga standard, öppet till nock och vackert vasstak. Omgivande uppvuxen parkmiljö med höga träd och stora gräsytor i söder. Gården har rymliga ekonomibyggnader där delar av byggnaderna hyser en fungerande tork och spannmålssilo. Runt gårdsbilder böljar stora fält med sällsynt bra åkermark om 90 ha. Åkermarken och delar av ekonomibyggnaderna är f.n. utarrenderade.

Norregård kombinerar ett modernt boende i exklusivt utförande där man bevarat det skånska genuina och vackra. Här finns plats för många gäster och stora tillställningar. Ekonomibyggnaderna kan göras om till stall eller annan verksamhet. Åkermarken omfattas av drygt 90 hektar mark erbjuder en stor potential att driva egen växtodling av varierande karaktär alternativt arrendera ut med förmånliga villkor.

Välkommen till Norregård!

LÄS MER

FAKTA

Område: Skåne

Adress: Norra Vallåkravägen 834

Antal rum: 10

Boarea: 440 kvm

Tomtarea: 94.0132 ha


Pris/bud: Kontakta ansvarig mäklare

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten sträcker sig längre än 30 år som aktiv fastighetsmäklare, mer än 1.500 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör att Jörgens passion och livsstil är något mer än just enbart ett yrkesval. Jörgen är en nyfiken, öppen, engagerad och resultatinriktad fastighetsmäklare, som ser fram emot att sparka igång varje ny arbetsdag. Välkommen!

PLANRITNINGAR

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy