Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Exceptionell våning i internationell klass med sex altaner och 360 graders utsikt över Stockholm city och dess omgivningar. Garage med direkthiss, bio, gym, relaxavdelning, festlokal och övernattningslägenhet i huset.

Exceptionell bostad i internationell klass på våning 32 med 360 graders vy över Stockholm. Bostaden sträcker sig över ett helt våningsplan och bjuder på hela sex altaner. Med dess höga läge och stora panoramafönster skapas här ett fantastiskt ljusflöde. Våningen bjuder på stora sällskapsytor, socialt integrerat kök samt fyra spatiösa sovrum; varav master bedroom med generös klädkammare och badrum en suite. Våningen andas elegans och harmoni med dess exklusiva utförande och väldisponerade utformning.

Här, i ett av innerstadens två högsta bostadshus, bor du med alla tänkbara bekvämligheter bara några meter från dörren – eget gym, biograf, vinbar, gästlägenhet, taktaltan och en deli som erbjuder allt mellan frukost och middag, med fri leverans upp till bostaden.

Norra Tornen är ett arkitektoniskt riktmärke som tornar upp sig i Vasastans mest expansiva kvarter, och transformerar Stockholms skyline och bjuder på en spektakulär panoramavy. Välkommen till Helix.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Antal rum: 6

Boarea: 199 kvm


Pris/bud: /bud

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy