Dragarstigen 10 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Fantastiskt sjöställe med högt fritt läge och magnifik utsikt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Välplanerad familjevilla med härlig skärgårdskänsla och underbar sjöutsikt. Villan är belägen på en vacker strandtomt med ett högt och ogenerat läge invid Vårgärdssjön. Brygga med sjöstuga och bastu. Huset erbjuder totalt 8 rum, varav 5 sovrum och 3 sällskapsrum.

Välplanerad familjevilla med härlig skärgårdskänsla och underbar sjöutsikt. Villan är belägen på en vacker strandtomt med ett högt och ogenerat läge vid inloppet till Vårgärdssjön. Tomten rymmer både barnvänlig gräsmatta, vackra bergshällar & stensatta uteplatser med solläge från morgon till kväll. Nere vid bryggan finns en mysig sjöstuga med bastu. Baggensfjärden nås med båt via närbelägna sundet vid Älgöbron. Villan är uppförd 1952 i två plan med källare med bevarade originaldetaljer som smidesräcken, ekparkett och öppna spisar. Huset erbjuder totalt 8 rum, varav 5 sovrum, med härliga sällskapsrum på båda planen. Källare med separat ingång, stort allrum samt goda ekonomiutrymmen & garage.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Dragarstigen 10

Antal rum: 8

Boarea: 249 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 1420 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy