Gottskärsvägen 156 A-B – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Unik insynsskyddad strandtomt med brygga i Gottskärs hamn

MÄKLARE: Jonas Johansson

Fastigheten Lassegården med anor från 1700-talet är uppförd i klassisk halländsk skärgårdsstil. En av få privata insynsskyddade riktigt stora strandtomter i Gottskärs hamn med stora barnvänliga gräsytor och pool.

Under åren 2005-2006 genomgick fastigheten en gedigen och omfattande förvandling med helt nya byggnader, varsamt uppförda i och i samma halländska skärgårdsstil som den alltid gestaltat. större boningshuset om 235 kvm har milsvid utsikt mot Kungsbackafjorden och dess öar, vikar och kuster. Ett smakfullt Lidhults-kök med öppen spis och matsal för 10 personer är kopplat till ett stort inbjudande vardagsrum, allt med fri utsikt över havet. Det rymliga sovrummet en halvtrappa upp med liten arbetsplats vetter mot den 200 år gamla innergården i kullersten. Här finner vi även det trevliga uterummet med öppen spis för svala kvällar. Den svängda trappan till 2:a våningen med ett stort öppet allrum, en läsplats, högt tak och inbyggd bokhylla. I angränsning ligger master bedroom med en underbar utsikt och vädringsbalkong. Det integrerade helkaklade badrummet med Jacuzzi, separat toalett samt stor dusch leder ut till en walk-in-closet. En halvtrappa upp finner man det mindre sovrummet eller gymmet. Avslutningsvis leder en liten trappa upp från vardagsrummet till husets “juvel”, ett avstört litet tornrum. Separat stor tvättstuga med klädvård och klassiska torklinor i källaren. En grå italiensk sten på golvet i hela undervåningen och ett nåtat bok-golv i övervåningen.

Det mindre boningshuset om 137 kvm är kopplat till den helt avstörda swimmingpoolen med inbyggt poolguard. Det stora terrassen i skiffer ligger i solen hela dagen. Undervåningen är en komplett lägenhet med hall, stort sovrum & garderob, helkaklat badrum med stor dusch. Vardagsrummet innehåller även en biosalong med ljudstudio samt ett komplett kompakt kök med keramisk häll, ugn, micro, kylskåp och diskmaskin. En våning upp väntar ett 75kvm härligt öppet rum där de stora fönstren med automatiska persienner ger en ren och vidsträckt havsutsikt. Ett mycket flexibelt rum för såväl boende som kontor. Separat soffhörna med pentry, kyl & diskmaskin och rymlig inbyggd förvaring utmed väggarna. En härlig balkong och kommandobrygga med utsikt över trädgården och havet. I flygeln finns ett arkiv samt en unik torr & ångbastu med en direktanslutning till poolen. Samtliga träarbeten är gjorda i teak och golvet i bottenplanet i en italiensk mörkgrå sten.

I fokus står den 1500 kvm stora gräsmattan som bl.a. inhyser boulebana, pitch- & puttingreen. Ett konstbevattningssytem täcker samtliga grönytor. Samtliga rabatter och gångar är klädda med kantsten i granit. Uteplatser samt pool är lagda på armerad betong för bästa tänkbara kvalité. Strandlinjen är bl.a. kantad med kullersten som avslutas med en gjuten serviceplatta & båtslip för vård och sjösättning av jollar och mindre båtar.

Vid strandgränsen ligger sjöboden med en rymlig 75 kvm stor altan. Den inkluderar även en mindre ved-bastu samt verktygsbod. Den privata bryggan leder ut till båtplats/er med ett djupgående på 1,2 m. Bakom sjöboden finns dusch samt uppställningsplatser för kajaker.

En central platsbyggd avancerad bergvärmeanläggning sörjer för golvvärmen för båda boningshusen, garagen, uppvärmning av poolen och garageinfarten samt en mängd specialfunktioner.

På baksidan av det mindre boningshuset ligger den stora garagebyggnaden i 2 våningar. I undre våningen finns ett rymligt 80kvm stort båt och maskingarage. Utanför detta en gjuten tvätt- & service platta. Ovanvåning av detta garage inhyser ett 2-bilsgarage om 50kvm. Ytterligare ett garage om 40kvm avslutar lagerutrymmena. Framkomligheten med fordon är stor genom den helgjutna 200kvm stora garageplattan i armerad betong utrustad med värme för bästa bekvämlighet under vinterhalvåret.

Hela fastigheten ligger i ett öppet söderläge där man upplever såväl soluppgång som solnedgång

LÄS MER

FAKTA

Område: Onsala

Adress: Gottskärsvägen 156 A-B

Antal rum: 8

Boarea: 343 kvm

Biarea: 165 kvm

Tomtarea: 4901 kvm


Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

Jonas Johansson

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy