- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik insynsskyddad strandtomt med brygga i Gottskärs hamn

MÄKLARE: Jonas Johansson

Fastigheten Lassegården med anor från 1700-talet är uppförd i klassisk halländsk skärgårdsstil. En av få privata insynsskyddade riktigt stora strandtomter i Gottskärs hamn med stora gräsytor och pool.

OBS SÅLD! Under åren 2005-2006 genomgick fastigheten en gedigen och omfattande förvandling med helt nya byggnader, varsamt uppförda i och i samma halländska skärgårdsstil som den alltid gestaltat. Det större boningshuset om 235 kvm har milsvid utsikt mot Kungsbackafjorden och dess öar, vikar och kuster. I fokus står den 1500 kvm stora gräsmattan som bl.a. inhyser boulebana, pitch- & puttingreen. Ett konstbevattningssytem täcker samtliga grönytor. Samtliga rabatter och gångar är klädda med kantsten i granit. Vid strandgränsen ligger sjöboden med en rymlig 75 kvm stor altan. Den inkluderar även en mindre ved-bastu samt verktygsbod. Den privata bryggan leder ut till båtplats/er med ett djupgående på 1,2 m.

Hela fastigheten ligger i ett öppet söderläge där man upplever såväl soluppgång som solnedgång.

OBS SÅLD!

LÄS MER

FAKTA

Område: Onsala

Antal rum: 8

Boarea: 343 kvm

Biarea: 165 kvm

Tomtarea: 4901 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Johansson

Med många år i branschen har jag skapat mig en stark kännedom om bostadsmarknaden. Jag arbetar nu med fokus på Göteborgs vackraste våningar samt Hovås med omnejd. Efter tio år som bostadsrättsinnehavare i Göteborgs innerstad har jag nyligen flyttat ut till Onsala tillsammans med min familj, jag är uppvuxen i Askim. I grunden är jag utbildad marknadsekonom men efter några år i fastighetsbranschen bestämde jag mig för att läsa vidare till fastighetsmäklare på Malmö Högskola.

Jag tror att en lyckad bostadsaffär kräver att mäklaren går in med både hjärta och hjärna, något jag har i åtanke i varje del av processen. För mig är varje affär och kund minst lika viktig, och jag lämnar ingenting åt slumpen. Något som också gav utdelning under första halvåret 2018 då jag blev nominerad till en av Sveriges mest rekommenderade mäklare på Reco.se.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy