- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

En av de sista obebyggda tomterna invid Strandpromenaden i hotellviken. Bygglov beviljat för modernt hus på dryga 500 kvm med upp till 12 rum ritat av arkitekt Tham & Videgård.

Unik möjlighet att förvärva en av dom sista obebyggda tomterna invid strandpromenaden i populära Rösunda. Här kan ni bygga ert drömboende skapat efter era behov och önskemål. Alternativt kan man använda det bygglov som redan finns. Nuvarande ägare har tillsammans med arkitekt Tham & Videgård skapat ett modernt hus som är väl anpassa till tomt och natur. Huset har fått en bruttoarea på dryga 500 kvm i två plan plus källare i souterräng. Befintlig planlösning ger 12 rum samt separat garagebyggnad för två bilar med ett förråd.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Amiralsvägen 15

Fastighetsbeteckning: Rösunda 39:11

Tomtarea: 1794 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy