Strandpromenaden 87 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 i bästa skick med utsikt över Skurusundet

MÄKLARE: Henrik Thelin

Välkommen till en magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 med ett utsökt läge på Strandpromenaden med utsikt över Skurusundet. Totalt genomgången fastighet med det senaste i teknikväg i allt från värmesystem, belysningssystem till ljud, bild, bevattning, larm och bevakning.

Välkommen till en magnifik villa om 456 kvm uppförd 1914 med ett utsökt läge på en av Saltsjö-Duvnäs mest attraktiva adresser - Strandpromenaden, med utsikt över Skurusundets södra vattenspegel. Den anlagda tomten omfattar hela 2.261 kvm och sluttar ner mot vattnet. Här finns påkostade stensättningar, järnsmidesstaket, planteringar och häckar samt uteplatser med enastående vy över vattnet. Villan har en klassisk disposition med representativt och socialt entréplan genom matsal, vardagsrum och bibliotek i fil. Därutöver en välkomnande entréhall, stort kök med matplats, gäst wc mm. De två övre planen är privata och inrymmer bland annat fem sovrum, två badrum, dressing room, klädvårdsrum. Vidare erbjuder fastigheten en egen lägenhet med kök och badrum i souterrängplan. Tempererad vinkällare, ytterligare utrymmen för exempelvis gästrum, gaming room etc. På fastigheten finns ett fristående kallförråd om ca 10-15 kvm och enligt detaljplanen får ett modernt fristående garage om 40 kvm uppföras om du tar ned förrådet.

Som boende i Saltsjö-Duvnäs är chansen överhängande att du är intresserad av det marina livet med båtar och Stockholms vackra skärgård, ca 125 meter från fastigheten ligger Saltsjö-Duvnäs Marina, och på bryggan närmast huset har nuvarande ägare en båtplats som kan överlåtas med en hyra om ca 5000 kr/år.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Adress: Strandpromenaden 87

Antal rum: 10

Boarea: 430 kvm

Biarea: 26 kvm

Tomtarea: 2261 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy