Tegnérgatan 48 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Representativ, ljus jugendvåning i genomgående gott skick samt med fyra balkonger. Fritt läge och grönskande utsikt nära Tegnérlunden och Vasaparken.

Representativ hörnvåning i genomgående gott skick med fritt läge och grönskande utsikt nära Tegnérlunden och Vasaparken. Våningen är mycket ljus och bevarar de vackra jugendattributen så som; stram stuckatur, väl tilltagen takhöjd, burspråk, höga bröstpaneler, spröjsade fönster och kakelugn. Välkommen till en attraktiv våning med en mångfald dekorativa originaldetaljer från byggnadsåret anno 1913.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Tegnérgatan 48

Antal rum: 6

Boarea: 237 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy