Vikvägen 21 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Sjönära läge invid attraktiva Hotellviken. Generös villa med en spännande planlösning som utgörs av fyra halvplan. Stora fönsterpartier ger en härlig vy över södra Baggensfjärden. Trevlig tomt med flera fina uteplatser.

Välkommen till denna praktiska familjevilla från tidigt 80-tal. Fastigheten ligger med ett utmärkt sjönära läge i populära Rösunda ett stenkast från Grand Hotel och södra Baggensfjärden. Huset har en intressant disposition med många möjligheter genom de fyra halvplan som utgör planlösningen.
Entréplan med hall, två sovrum, tvättstuga, ett nyrenoverat badrum med wc, bad, dusch samt bastu. En halv trappa upp finns två sovrum, allrum, vinkällare samt ett förråd. Nästa plan utgörs av vardagsrum och kök. Här slås man av rymden i rummen. Generös takhöjd och stora fönsterpartier ger en fin utsikt över Hotellviken. I vardagsrum finn en stor öppen spis och utgång till uteplats. Välutrustat kök med matplats samt utgång till balkong i soligt väst läge. Övreplan har två allrum, varav ett med burspråk, båda rummen har öppen spis och utgång till uteplatser. Vidare på detta plan finns ett sovrum en suite med ett nyrenoverat badrum med wc samt ett kontorsrum. Terrasserad tomt med flera fina insynsskyddade uteplatser alla med strålande utsikt. Separat garage. Ett livsstilsboende ett stenkast från Hotellviken i populära Rösunda endast ett par minuters promenad från tåg och bussar. Visning enligt överenskommelse med mäklaren.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Vikvägen 21

Antal rum: 9

Boarea: 236 kvm

Biarea: 76 kvm

Tomtarea: 1155 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy