Drottninggatan 147 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Med sagolikt vackert läge utmed havet och Öresund

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Våning med terrasser och fönster i tre väderstreck, hiss och dessutom fri havsutsikt.

Det tidstypiska flerfamiljshuset från 1959 utmed Öresund och med underbar utsikt över kallbadhuset har fått nytt liv. På översta våningen, med terrasser i tre väderstreck, finner vi denna oslipade diamant. Bostadsrättsföreningen har tagit tag i renoveringarna och låtit professionella hantverkare hjälpa till med det yttre, enligt en upprättad underhållsplan.
Att nå terrasserna och balustradbalkongerna via de tre utgångarna och kunna njuta av utsikt, folkliv och Pålsjöbaden med sin karaktäristiska brygga är ett privilegium. Det är oerhört sällan vi finner dessa våningar till salu. Men nu finns möjligheten att sätta tänderna i ett projekt där du har alla möjligheter påverka slutresultatet. En våning med absolut bästa läge och där restaureringsbehov föreligger.
Våningen är tack vare de många fönstren ljus och tilltalande på många sätt. Vi finner ett sagolikt och generöst sällskapsrum med utgång till balustradbalkongen som vetter mot havet. Sällskapsrummet är en produkt av det funktionella och sociala 1950-talet. Den öppnaspisen är en magnifik pjäs som hjälper till att skapa ytterligare ett rum i rummet. En naturlig matplats eller en skön avkopplande bibliotekshörna - valet är ditt!
Två stora sovrum varav det största har egen toalett med handfat och separat badrum, med utgång till balkong i västerläge. Det finns ytterligare en toalett i form av ett gästtoalett med intilliggande kapprum. Hallen med sina takkupoler och ljusinsläpp ger en underbar prägel till bostaden.
Köket är bostadens hjärta. Här finns plats att samlas, att umgås och avnjuta vardagens första måltid. Utgång till balkong i österläge ger en skön stund i "rätt" läge under morgontimmarna.

Välkommen till en bostad med ett unikt läge och med en utsikt som sällan överträffas!

LÄS MER

FAKTA

Område: Strandvägen Pålsjöbaden

Adress: Drottninggatan 147

Antal rum: 4

Boarea: 202 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy