Hallonbacken 10 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Extraordinär villa med privat läge på Tyresö Strand

MÄKLARE: Henrik Thelin

Med ett privat läge längst in på Hallonbacken, med vidunderlig utsikt över Erstaviken öppnar smidesgrindarna upp sig för ägarna till denna fastighet att till fullo njuta av sitt boende. Byggnaden uppfördes 2009 och har löpande förfinats och utvecklats till att idag vara i ett utmärkt skick med elegant utförande. Vi erbjuds totalt 379 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur med spännande halvplan, generös rymd och öppen planlösning i perfekt harmoni. Stora ljusa sociala utrymmen genom inbjudande kök med all efterfrågad utrustning i smakfullt utförande och nedsänkt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot Erstaviken. Imponerande öppen spis och utgång till altan/terrass. Här erbjuds även arbetsrum, dressing-room, biljardrum, tv-rum/gästrum och övriga kvalitativa utrymmen såsom relax med bastu, flertal badrum, klädvårdsrum, teknikrum osv samt ett stort dubbelgarage i soutterängplanet för tre bilar alternativt som idag dvs två bilar och ett gym. Vidare erbjuder byggnaden tre-fyra sovrum varav master bedroom är placerat på eget våningsplan med badrum en suite. Ett flertal stora uteplatser runt byggnaden samt nybyggd pool om 6 x 3 meter, spabad med eltak och gästhus om ca 8 kvm.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Hallonbacken 10

Antal rum: 7

Boarea: 189 kvm

Biarea: 182 kvm

Tomtarea: 1506 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy