Hallonbacken 10 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Extraordinär villa privat belägen på Tyresö Strand om 376 kvm

MÄKLARE: Henrik Thelin

Privat läge och vidunderlig utsikt över Erstaviken. Njut av ett boende i utmärkt skick med elegant utförande. Genomtänkt arkitektur med representativa sociala utrymmen, stort dubbelgarage i souterrängplan, pool samt spabad och gästhus.

Med ett privat läge längst in på Hallonbacken, med vidunderlig utsikt över Erstaviken öppnar smidesgrindarna upp sig för ägarna till denna fastighet att till fullo njuta av sitt boende.

Byggnaden uppfördes 2009 och har löpande förfinats och utvecklats till att idag vara i ett utmärkt skick med elegant utförande. Den nybyggda poolen med tillhörande pooldäck gör fastigheten komplett för ett långt och bekymmersfritt ägande.

Vi erbjuds totalt 376 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur med spännande halvplan, generös rymd och öppen planlösning i perfekt harmoni. Stora ljusa sociala utrymmen genom inbjudande kök med all efterfrågad utrustning i smakfullt utförande och nedsänkt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot Erstaviken. Imponerande öppen spis och utgång till altan/terrass. Här erbjuds även arbetsrum, dressingroom, biljardrum och övriga kvalitativa utrymmen såsom relax med bastu, flertal badrum, klädvårdsrum, teknikrum osv samt ett stort dubbelgarage i soutterängplanet för tre bilar alternativt som idag dvs två bilar och ett gym. Vidare erbjuder byggnaden fyra sovrum varav master bedroom är placerat på eget våningsplan med badrum en suite.

Ett flertal stora uteplatser runt byggnaden samt såklart poolen, spabad med eltak och isolerat förråd om ca 8 kvm (kan konverteras till gästhus). Sommarmiddagarna avnjuts i eftermiddags/kvällssol på uteplatsen med havsutsikt fram till solnedgång.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Hallonbacken 10

Antal rum: 7

Boarea: 194 kvm

Biarea: 182 kvm

Tomtarea: 1506 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy