sv

Residence Logo

Newsletter

Villa i nationalromantik centralt belägen i Djursholm

ESTATE AGENT: Christina Löfsten Oscarsson

Villa i nationalromantik centralt belägen mellan Djursholms torg och Germaniaviken. Uppförd 1898 och ritad av arkitekt Eric Otto Ulrich, och ombyggd 1901 Magnifikt sällskapsrum med kakelugn. Villan har en härlig atmosfär och är utmärkande med sina vackra fönsterbågar.

Villa i nationalromantik centralt belägen mellan Djursholms torg och Germaniaviken, med närhet till allt och utmärkande med sina vackra fönsterbågar. Uppförd 1898 och ritad av arkitekt Eric Otto Ulrich, och ombyggd 1901. Listad som intressant byggnad av Danderyds kommun och var tidigare bankkontor. Detta vackra hem karaktäriseras av många originaldetaljer som väggpanel, spröjsade fönster och furugolv. Stort sällskapsrum med kakelugn och även här plats för matsal samt intill ett bibliotek/arbetsrum. Härlig atmosfär med ljusflöde från många fönster i olika väderstreck. Lantkök med en stor matplats och genom en trappa ned till det nedre planet med ett vinförråd men även en kökstrappa till det övre planet. Hall med gästwc och dusch. Genom en tidsenlig trappa nås det övre planet med tre sovrum, varav master bedroom med platsbyggda garderober och utgång till en större balkong. Badrum samt gästwc tillhör det privata planet. Det var tidigare öppet mellan entréplan till det nedersta planet men det utgör idag en separat våning med egen entré och som omfattar kök, allrum, två sovrum och badrum. Fastigheten har en större parkeringsplats med järngrindar mot gatan. Ett mycket representativt boende och med närhet till såväl torget med all service som vackra promenadstråk vid vattnet. Vänligen kontakta mäklaren för visning sö 16/2.

READ MORE

FACTS

Area: Djursholm

Street Address: Banérvägen 1

Number of rooms: 8

Living space: 225 kvm

Other space: 100 kvm

Plot area: 1868 kvm


Price/offer: 29 000 000 SEK

ESTATE AGENT

Christina Löfsten Oscarsson

070-617 91 09

[email protected]

SHARE:

facebook twitter pinterest email

sv

LOCATION

Christina Löfsten Oscarsson

Christina är utbildad civilekonom/DIHR och har många års erfarenhet som fastighetsmäklare, främst med inriktning på våningar på Östermalm, Kungsholmen och i Vasastan samt villor i Djursholm, Stocksund, Saltsjöbaden och på Lidingö. I sitt arbete betonar Christina vikten av det personliga engagemanget för att kunna driva processer framåt, så som en hög servicenivå, uthållighet, noggrannhet och att alltid vara professionell i sitt förtroendeuppdrag. Christina har en bakgrund inom fastighetsutveckling och marknadsföring men även som föreläsare och författare till böcker inom föräldraskap. Andra intressen är arkitektur, inredning och konst.

ALL IMAGES

DESCRIPTION

PICTURES

SHOW LOCATION

CONTACT

close picture view