ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Magnifik jugendvilla i Djursholm

MÄKLARE: Christina Löfsten Oscarsson

Magnifik jugendvilla anno 1912 efter ritningar av Gustaf Axel Lindgren och som blivit nominerad av Djursholms Villaägarförening för sin vackra trädgård. Detta hem karaktäriseras av många fina originaldetaljer och med närhet till kommunikationer och skolor.

Här finns möjlighet att förvärva ett magnifikt hem uppmärksammat för sin fina trädgård och även nominerad av Djursholms Villaägarförening till Stora Renoveringspriset. Jugendvilla anno 1912 som byggdes efter ritningar av Gustaf Axel Lindgren. Villan disponerar totalt 421 kvm varav 236 kvm boarea. Detta hem karaktäriseras av många fina originaldetaljer och tidsenliga snickerier som väggpanel, burspråk, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Matsal med öppen spis och generöst sällskapsrum med inbyggda bokhyllor. Fantastisk atmosfär med ljusflöde från alla fönster. Från matsalen utgång till punschveranda och underbar terrasserad trädgård. Stilrent kök från Poggenpohl och maskinell utrustning Gaggenau. Det övre planet med en möblerbar hall, tre större sovrum med master bedroom, walk in closet samt två badrum. Souterrainplanet har spa och relaxavdelning med ångbastu, badrum och wc. Förslagsvis så kan övervåningen disponeras om med fler sovrum. Förråd med platsbyggda förvaringssystem, allrum, vinkällare, tvättstuga/klädvårdsrum samt separerat ingång och gästwc. Välskött fastighet som även omfattar oinredd vind och garage. Ett familjevänligt boende på återvändsgata i Djursholm med närhet till såväl kommunikationer som till skolor. Vänligen kontakta mäklaren för visning söndag den 16/2!

LÄS MER

FAKTA

Område: Djursholm

Adress: Belevägen 7B

Antal rum: 8

Boarea: 263 kvm

Biarea: 158 kvm

Tomtarea: 2293 kvm


Pris/bud: 32 000 000 KR

MÄKLARE

Christina Löfsten Oscarsson

070-617 91 09

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Christina Löfsten Oscarsson

Christina är utbildad civilekonom/DIHR och har många års erfarenhet som fastighetsmäklare, främst med inriktning på våningar på Östermalm, Kungsholmen och i Vasastan samt villor i Djursholm, Stocksund, Saltsjöbaden och på Lidingö. I sitt arbete betonar Christina vikten av det personliga engagemanget för att kunna driva processer framåt, så som en hög servicenivå, uthållighet, noggrannhet och att alltid vara professionell i sitt förtroendeuppdrag. Christina har en bakgrund inom fastighetsutveckling och marknadsföring men även som föreläsare och författare till böcker inom föräldraskap. Andra intressen är arkitektur, inredning och konst.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy