Norra hamnpromenaden 1 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Hänförande utsikt över Stockholms inlopp

MÄKLARE: Jan Tivenius

Trivsamt och exklusivt boende på ett av Lidingös absolut bästa lägen med hänförande vy över Stockholms inlopp. Här bor man högst upp på eget våningsplan ovanför strandpromenaden med fyra takterrasser.

Unikt livsstilsboende på ett av Gåshagas absolut bästa lägen med hänförande vy över Stockholms inlopp. Här bor man högst upp på eget våningsplan ovanför strandpromenaden med fri utsikt i alla väderstreck. Våningen har väl tilltagna sociala ytor i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp, spiskamin, mycket bra förvaringsutrymmen och fyra generösa takterrasser, varav två är inglasade. Ett boende som lämpar sig för såväl ett par som den större familjen, upp till sex sovrum, tre våtutrymmen och två ingångar. Här infinner sig känslan av att bo i hus med direkt access till strand och hav. Badholmen med sandstrand ligger precis nedanför huset. Modern fastighet byggd 2007 med garage (garageplats följer med), fiber och stora funktionella förråd. Båtplats vid fastigheten går att hyra.

Mycket goda kommunikationer med Lidingöbanan till Ropstens tunnelbanestation. Här finns även skärgårdsbåtarna som tar dig in till Stockholm city eller ut i skärgården. Lugnt och trevligt område med naturen och havet utanför dörren. Skola/förskola, restauranger, gym och livsmedelsaffärer finns på bekvämt gångavstånd.

Föreningen har en hemsida, www.gashagapirar5.se, där man kan läsa om föreningen och området.

LÄS MER

FAKTA

Område: Lidingö

Adress: Norra hamnpromenaden 1

Antal rum: 7

Boarea: 242 kvm


MÅNADSAVGIFT: 12612 KR/MÅNAD

Pris/bud: 17 950 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

PLANRITNINGAR

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy