Nicolovius väg 11 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

En oas för boende och arbete i centrala Lund

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Villan är en oas i parkmiljö, har en inbjudande entré med atrium, ett ljus i bostaden via de fantastiskt generösa glas- och fönsterpartierna och en insynsskyddad parkliknande trädgård belägen invid park i centrala Lund. Denna unika villa, ritad av Janecke och Samuelson, har underbara sällskapsytor med flera eldstäder och ger möjlighet till både bostad och arbetsplats i ett.

Bostaden och rummen i villan inbjuder både privatpersoner och företag att skapa en unik plats att trivas på. Sällskapsrum, matrum, vardagsrum och bibliotek har generösa glas- och fönsterpartier som ger bostaden ett unikt och vackert ljus. De generösa dörrpartierna ger under sommarmånaderna sällsynt rymd och atmosfär mot den helt insynsskyddade trädgården. Under vintermånaderna upplever vi sällskapsrummen som en förförisk vinterträdgård där vi njuter av värmen från en sprakande brasa. En härlig upplevelse.
Fantastisk källarvåning med fint ljusinsläpp erbjuder sällskapsutrymmen såsom gillestuga med eldstad, ytor för hobbyverksamhet, vinkällare och bastu.
Villans många rum ger utöver bostad möjlighet till lokaler för företag eller uthyrning. Bland praktiska detaljer kan nämnas kylrum i kök, ytjordvärme och stort dubbelgarage.
Sammantaget en villa i centrala Lund, unik både vad avser inne- och utemiljö.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sankt Jörgens Park

Adress: Nicolovius väg 11

Antal rum: 13

Boarea: 375 kvm

Biarea: 250 kvm

Tomtarea: 2633 kvm


Pris/bud: Diskuteras

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten ligger nästan 30 år som aktiv fastighetsmäklare, nästan 1.400 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör mitt yrke är mer en livsstil än just enbart ett yrke. Det är roligt, spännande och engagerande att börja en ny arbetsdag, det är grunden för att lyckas som fastighetsmäklare. Att nu få vara en del av Residence Christie's är en utmaning och oerhört inspirerande som erfaren fastighetsmäklare. Välkommen du med!

PLANRITNINGAR

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy